- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomo6tttttttttttt spe6no se nujdaq ot pomo6t !!!!!????:((((
hora pomagaite stra6no sam obarkana predi ne mn vreme se haresvah adski mn s edno mom4e no posle se zapoznah s edni negov var i po4nahme da si pi6em i sledstvie na tova mom4eto s koeto se haresvahme se otdrapna i ne6to vze da mi prai nomera i re6ih da se otkaja ot nego no toi mai prodaljava da me haresva nz ( da poqsnq tezi dve mom4eta sa nai dobri priqteli) a sega priqtelq mu me svalq no az ne sam sig dali izpitvam nqkakvi 4uvstva kam nego ...6toto p1k mi e gadno za priqtelq mu s kogoto se haresvahme
kakvo da pravq razdvoena sam m/u dvamata a i mi e mn stranno kak 6te pri4ini6 takova ne6to na nai dobriq si aver 6te mu otkradne6 momi4eto koeto haresva pod nusa
![]()
vij sega ako ne iskash nikavi emociii ne hodi s nikoi ili prosto tragni s tozi koito poveche haresvash![]()
Доста е заплетено.Ако харесваш някой от двамата истински тръгни с него,макар че ще е гадно спрямо другия,но какво да се прави.А пък ако решиш,че не харесваш никой толкова силно просто не прави нищо.
Тва го написах аз.Обаче ако не си сигурна в чувствата си по-добре остави нещата така и ако впоследствие решиш друго тогава действайПървоначално написано от Анонимко
Ti ne znaesh kakvo iskash...nie li da ti kajem kakvo iskash? Ne mojem..Ti si haresvala uj ediniq .. sega ne znaesh dali haresvash drugiq .. ne iskash da prichinish bolka i na dvamata .. Ami spored mene ne tragvai s nito edniq .. ostavi gi...bydi im priatelka .. i ne razrushavai priatelstvoto mejdu tqh...prosto se otdrapni...nqma smisal...nqma da si shtasliva s nito edin ot dvamata..taka mislq az pone..:P{}
Според мен, не се занимавай с нито един от двамата- не тръгвай с нито един от тях, защото ще развалиш приятелството им, а съм почти сигурен, че не искаш да направиш това.![]()
Успех.![]()