- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Napravih abort,mnogo sam travmirana
NaPRAVIH ABORT PREJIVQVAM EDNA OGROMNA ZAGUBA sega sajelqvam 4e go napravih no prosto nemoje6e da go zadarja pioneje be6e izvyn mato4no sega mi e ujasno kofti stradam se edno sam zagubila 4as ot men imam nujda priqtelqt mi da mi dava cqlata si lubov v tozi moment id a se griji za men kak da mu go obqsnq??? Pomognete mi mnogo mi e tejko....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той и той е във форума ... ще се срещнете. Сега ти трябва малко време. Е сигурно никога нява да го забравиш, но времето ще ти помогне да го преживееш.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39264
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39620
I LOVE MY SEX
Nadali 6te moga da go prevyzmogna nqkoga no prosto v momenta mi e adski zle i iskam malko razbirane ot nego da mi dava kolkoto moje pove4e lubov v momenta za6toto sami4ka nqma da go prejiveq a vse pak makar i za malko nosih v utrobata si deteto mu ....
Emi eb*hti ve, kat sa eb*te kat zaici, ne si li govorite pone malko ? ! ... bahti...kak mi se stryva 4e tvoq 4ovek e napravil 1 tema po-doly tema za sy6tiq problem.... taka li si ob6tyvate vinagi( vav foruma )Първоначално написано от Travmirana
ne poprincip vinagi go pravim s kondom no ne e sto procenta garanciq tva a niq malko taka go svalqme ponqkoga da go mu go .... i pak go slagame i sigorno se e skasal i stana belqta i sega sled kato napravih aborta imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga ;(
a toi kk se durji s teb sled aborta govori li li ste vuodshte sled tova
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Spoko, tva koeto ti se e slu4ilo e ujasno, no nikoi tuka nqma kak da ti pomogne.ti sama trqbva da go prejivee6... sigurna sym 4e ti e tejko, slu4vat se i takiva raboti... a tozi tvoi priqtel kade e?
Много "умно" сте действали. Сега ще кажат другите, че не е време за порицание, но щом не си се вслушала в съветите навреме нека поне това ти е за урок, да знаеш, че трябва да се внимава.Първоначално написано от Travmirana
![]()
I LOVE MY SEX
Абортът е убийство,грях, екзекуция.Съжалявам,че си го направила.
Поне можеш вече да предупреждаваш другите момичета да не го правят,защото сърцето ти знае истината.
Дай да се разберем, момичето е имало извънматочна бременност, и да е искала да задържи детето не е имала тази възможност, така че няма нужда да й натякваш, че е грях и т.н. Достатъчно й е кофти на нея.Първоначално написано от deem
А по въпроса, миличка разбирам, че се чувстваш кофти, сигурно и аз на твое място бих се чувствала така.
Говори с него, обясни му, че имаш нужда от него, а той не проявява достатъчно внимание в този труден за теб момент.
Той все пак е мъж, не може да го изпита това гадно чувство и ще му е трудно да те разбере, но моя съвет е да му покажеш как се чувстваш и той ще ти помогне, ще те подкрепя. Късмет, миличка!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Или на мен нещо ми е станало от всичките "псевдо проблеми" дето ги напускаха озверелите тийнчета , или тая история много странна взе да става ... първо той травмиран, после секс не можел вече да прави , сега и тя се появи ... малко странно ми е след такова преживяване да седнеш да се оплакваш по форуми![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Kato ti doide na glavata togava 6te govorim ... iskam savet iskam pomo6t
Travmata e psihi4ka i fizi4eska i ot strana na dvamata ....
SegA sajelqvam 4e napravih abort no nqmah druga vazmojnost !Iskam da posavetvam vsi4ki drugi momi4eta v tozi forum polzvaite gumi badete vnimatelni i ako nedai si boje vi doide na glavata bremennost pomislete dobre dali si zaslujava da napravite abort
spokoino mili4ka nedei da se pritesnqvash vsi4ko 6te bade nared ... az sam sigurna 4e priqtelq ti 6te bade do teb i 6te te podkrepq... temite koito pusna pokazaha 4e ne mu e bezrazli4no... naistina mnogo e gadno no za sajalenie se slu4vat i takiva ne6ta![]()
da no se darja dobre dokato napravq aborta sega kato4e li se otdale4i ot men a az imam nujda ot nego pove4e ot vsqkoga![]()
Много съжалявам за случилото се, но при твоя случай найстина няма др. възможност. За приятеля ти, трябва да му кажеш как се чувстваш и да ти помага за преодоляването на травмата с всички сили. Сега е най-важното да сте заедно и да мислите позитивно. Не защо не го задържа, а какво щеше да стене ако го беше задържала. Още веднъж съжалявам и дановсичкое наред и нямаш усложнения.Мислете позитивно!
А за понататък внимавайте повече и знайте, че винаги има риск.
Много съжалявам за станалото..въпреки,че не те познавам...но си представям как се чувстваш...тежко е...ще ти трябва време и да си обградена от любов,за да го преудолееш...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Да, сигурно си въобразяваш! Има няколко причини да си мислиш така.
1-Или искаш прекалено много от него. Искаш внимание, което той не може да ти даде. ПРосто сигурно мислиш, че той е нещо повече от другите и си мислиш, че е длъжен да ти отделя цялото си време само и единствено за теб, но повярвай ми не е така. Всички сме хора.
2-Другата причина, която ми иддва на ум е евентуално ако си го наранила с твоите действия. Тоест ако се е почувствал излъган от теб, ако е загубил доверието в теб и просто предпочита да си изживее всичко сам.
Няма какво да му се сърдиш на човека. Замисли се дали не е причината в едно от двете неща, които казах по-горе.
УСПЕХ и запомни....никой не може да ти помогне. Само ти можеш да си помогнеш да излезнеш от тоя шок.