- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- E kogato 4ovek e sramejliv nqma izmukvane(govora za sebe si)
Zna4i predi vreme bqh pusnala edna tema mislq 4e se kazva6e-Super zapoznah se s nego,ami sega kakvo?, I tam mn hora mi pomognaha i sega gore dolu se poznavam s mom4eto koeto haresvam,no onzi den se polu4i edin problem.Tova mom4e,koeto haresvam preedi si ima6e gaje,no sega skusaha \
/ i toi postoqnno e sam i kogato mine pokrai men az se panikiosvam i nz kakvo da kaja i taka se polu4ava 4e dori i zdrasti ne mu kazvam.A moite su4eni4ki me durpat po nego i toi nai veroqtno e razbral. Oba4e az ne moga da se seta za ni6to koeto moga da go pitam i ottam da go pomolq da mi dade nomera si.Gadnoto e 4e toi do kolkoto az vijdam a i po moeto durjanie e razbral 4e go haresvam,a i edna moq fr go haresva i v momenta ne me ispuska ot pogled i se 4uda kak da se izmukna ot neq i da go zagovora.Mojete li da mi pomognete
[-o< [-o< [-o<
![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Малко се обърках, първо казваш :, което го разбирам, че сте се виждали, говорили сте си и сте се поопознали, пък после обясняваш, че не знаеш как да го заговориш и дори не го поздравяваш. Ти сама си казваш отговора с това последното, кажи му "Здравей", попитай го как е и ако не тръгне от първия път, поне втория ще си кажете нещо повече. А за "конкуренцията", ако не беше казала, че ти е приятелка щях да те посъветвам да я игнорираш (все едно няма друга, която да го харесва) и да се опитваш да го свалиш, обаче -> по-добре се разберет първо с нея, да няма после сърдити, че ако ти истинска приятелка, не си заслужава за едно момче да се карате!!!Първоначално написано от cveteto
Za poznavaneto e silno kazano az imah predvit gore dolu kato po fizionomiq i moje bi ot tova 4e se zasi4ame redovno po koridorite no samo edin put sme govorili a i to ne be6e koi znae kakuv razgovor. A s momi4eto tq predi me ignorira6e no sega sqka6 sme bili piqtelki cql jivot ne me ispuska ot pogled. Az govorih s neq i se razbrahme 4e nqma da se karame ili pogodqvame gadni nomerca 6te si pomagame,no vsqka 6te e sama za sebe si ( v smisul 4e 6te si kazvame kakvo e stanalo primerno ako nqkoi e govoril s nego,no nali nqma da se muknem zaedno za6toto togava neminuemo 6te se skarame). Nz i az ve6e se oburkah.
Щом сте се разбрали - премахни я! Пак в смисъл: не мисли, че и тя го харесва! А това да си споделяте коя, какво е говорила него е страхотна тактика - не знам коя от двете го е предложила, но! въобще не го спазвай. Ти от къде ще знаеш, че тя ще ти казва за всеки техен разговор и дори да ти казва не лъже. Веднъж като дойде и те излъже, че той й е казал колко е хубава и вече ти падаш психически. Тя не те изпуска, защото ти си "заплаха" за нея; ти можеш да й измъкнеш това, което тя иска - то аз малко првсилено го обяснявам, но общо взето така ги виждам нещата.
Така че: започвай някакъв непринуден разговор с него (до колкото разбирам сте в едно училище - може да поговорите за някой учител/домашно, но прекалявай - да не става банално), усмихвай му се, когато го видиш и "Само напред и нагоре"![]()
Hm... po-dobre pobarzai!Zabravi go toq sram,taka nqma da go spe4eli6.O6te pri sledva6tiq pat kogato govidi6 mu kaji zdrasti!Popitai go kak e .Ako se vidite nqkade izvan u-6te go popitai nakade otiva ili ne6to takova.Ako si v u-6te go pitai kakvoima sledva6tiq 4as... ili ne6to ot sorta.. a be kakvoto i da e samo i samo da si govorite ne6to.I taka mu poiskai nomera mu .Pokani go na kafe!I nai-vajnoto --->draj se estestveno!UspehI pi6i kakvo e stanalo
Mersi za suveta o6te v ponedelnik 6te se opitam da go zagovora i 6te vi kaja kakvo e stanal. Ako imate o6te predlojeniq davaite az sam tuka![]()
Abe devoiko losha dumichka za srama fani se otpusni nema kvo da se pritesnqvash 1 f nema shto da go pravi momchetata pochti vinagi se poddavat na izkusheniqta na f-tata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei hora ne6to ne stava vseki put kogato se doblija do nego prosto zabravqm kakvo iskam da kaja.Ili ne mi stiga smelost ili prosto nqma za kakvo da si govora s nego. Oba4e utre kakvoto 6te da stava 6te naprava vsi4ko za da mu vzema nomera samo ima edin problem NEZNAM KAK!!! Daite nqkakvo predlojenie za da ne stane pak kato dneska. Naistina mnogo se oburkah i nz kakvo da pravq a naistina iskam da mu vzema nomera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DAITE SAVET PLS VE4E TOTALNO SE OBURKAH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()