- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirka??????????/
S ezi4e okolo glavi4kata S ruce i usta(s ezi4e)po celiq mu 4len Kolkoto moje6 po navutre i zadurja6(moje i da izvajda6 rqzko) Tova bqha 3 na4ina koito az prilagam i ka4vat mom4eto mi na 4ere6ata ako moga taka da kajaaaa i mn se kefi kato ne izpolzvam ruce dori da go pridurjam no samo za malko razbira se
![]()
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
да,наситина за това,всяко момче си е индивидуално,ама то спокс,на всяко му проличава в различните моменти кака го искаПървоначално написано от Анонимко
а ,госте, защо си мислиш,че момичетат не обичаме да парвим свирки,аз познавам доста,които също каот мен обичат, спокс не е рядкост,ще си намериш и ти![]()
Хахах,абе важното е да джвакаш бахура па как точни ти ще си избереш.В много от случаите е без значение,важното е да ти е в устата.
ПС:Евала за желанието
твоя приятел явно е щастливецПървоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Abe pro4etoh nqkvo mnenie 4e trqbvalo da celuva6 mom4eto po dolnata 4ast na koreme posle po testisite... Ne sum 4uvala po golemi gluposti. Tova e mom4e a mom4etata obi4at penisite si. Probvai da celuva6 i da lije6 glavi4kata dokato deistva6 s rukata po duljinata. Toi 6e se poburka
Застани в удобна поза
Нека устата ти обгръща пениса му,докато си коленичила пред него.Мъжете възприемат с очите и обичат да гледат.Така че избери такава поза,в която той да те наблюдава и да вижда лицето ти.Не си затваряй очите и се опитай да поддържаш контакт с неговите очи.
Започни отдалече
Вместо да се насочваш направо към члена му,започни да ближеш (или за по-перверзните - да гризеш )зърната на гърдите му,докато пръстите ти се спускат надолу.Продължавай да плъзгаш ръка на долу,като заобикаляш члена му и ближеш вътрешната част на бедрата му.Придвижи се отново нагоре и спри там...
Поиграй си с топките му
Някои мъже не обичат стимулирането на тестесите,други го обожават.Най-важното правило в тази игра е да не го хапеш и дърпаш твърде грубо.Направи кръови движения с върха на езика си около мястото,където се срещат тестесите и пениса му.След това го удари леко с език.С кръгови движения оближи тестесите му.После постави пениса му в устата си,докато с другата ръка лека и нежно "жонглираш" с тестисите му.
Използвай ръцете си
Нека едната ти ръка държи здраво пениса,докато бавно го ближеш от основата към върха.Използвай двете си ръце - едната за да поддържаш пениса му, другата,за да го докосваш по тестисите,ануса,зърната.Ак не си сигурна как да задоволиш партньора си,най-добре го накарай да ти покаже как той сам си достава удоволствие.Когато си усетила,че е изцяло под твой контрол,тогава започни да го целуваш и смучеш.Използвай много слюнка,за да му доставиш максимално удоволствие..
Премини към съществената част
Плъзгай ръката си нагоре-надолу по оснавата не пениса.Бъди внимателна със зъбите.Притисни го с уста,така че натискът да е приятен,без да го засмукваш.Веднъж уловила майсторлъка,започни бавно да правиш въртеливи движения с ръката си,докато го движиш нагоре надолу.В същото време върти езика си около върха на главичката,като обръщаш внимание на скротума.
Стимулирай горещите му точки
Всеки мъж има своите индивидуални предпочитания.Докасвай го с ръце,докато го ближеш.Масажирай или докосвай с кръгови движения пиринеума,гъделичкай и гали мястото между пъпа и основата на пениса.
Побъркай го от кеф
Ритъмът е също толкова важен както за жената,така и за мъжа.Когато той започне да се приближава до върховия момент,засили скоростта и натиска.За да направиш оргазма по-интензивен,натисни пиринеума с палец.Това е всичко...след като поеме дъх можеш да очакваш поздравления![]()
![]()
![]()
Един съвет ако ще правиш свирка за първи път - не гълтай!!!
Такава физиономия ще направиш, че ще му развалиш кефа на човека. Вкусът е ужасен и по-добре първо свикни с него пък тогава се прави на герой.
improvizirai nqma nqkfi spec texniti prosto vnimavai sus zibite![]()
The pain is temporary!
Nai - hubavo im e na glavi4kata samo do tam deto ima edno kato razstoqnie 6tot kato se useti mokrotata i toplinata drgoto na dolu ne e vajno i kakto si go hapnala i ezika ti e platno do nego pravi i valnoobrazni dvijenia
kato mom4e 6te ti kaja 4e kolkoto po-bavno e otna4alo, tolkova po-golqm e kefa, no sled tova ako 6te go kara6 da svyr6va e zadyljitelno da uveli4i6 tempoto. ako izpolzva6 ryce ti garantiam 4e nqma da ti se razsyrdi. a za zybite tva pobyrkva nas mom4etata bez zna4enie po koq 4ast ot tqloto go pravite. a 6tom toi e po opiten 6te ti pomogne ako po4ne6 da byrka6. derzai!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...гългатай и тва е![]()
mila tva az go kazah i ne e prosto "mnenie" a e izpitano! nqkade da sam kazala 4e tva e svirkata celuvki po korema i testisite i t.n.? tva e samo za na4alo za da go podludi6 i da zapo4ne da jelae tolkova silno da mu go lapne6 4e 6te mu idva da ti go napyha v ustata, ubejdavam te 4e tva e perfekten na4in da stigne maximalna tvardost!!!Първоначално написано от Mimi_sunny
Наиш кое ще е най-добре.....всички от тук да ми напраите по една свирка. Ще прилагате всякакви техники,и аз после ще ви кажа кое най ми е харесало!!!![]()
![]()
И накрая - Бомбара ше играе по челото![]()
abe vie savsem oburkahte momi4etoI az kato mom4e ti kazvam 4e tova koeto napisa artilerista_vlad e istinata
Първоначално написано от artilerista_vlad
Еи аз като духах за първи път леко докоснах топките му със език и всичкото това ставаше доста бавно защото ме беше страх да не му направя нещо.после започнах да ги ближа повече минах към съществената част ...той си умря от кефауе ще се справиш уе
![]()
[quote="Анонимко"]abe vie savsem oburkahte momi4etoe da,ma v kraina smetka kolkoto poe4e ne6ta i se kajat,tolkova pove4e opit 6e ima,predstavqte li si kvo 6e mu e na gadjeto i,ako tq naprai tva si4koto det go pisahte?toi naprao 6e se poburka!
dobre de a sled svirkata kakvo pravite-celuvate li se...v smisal nqma li da mu e gnusno da go celucash po ustata sled kato si duhala??
Мъжът ми често ме целува, след като съм му духала и даже гълтала. И аз го целувам, когато ме е лизал. Какво лошо? По време на секс възбужда.
Първоначално написано от hforce
kak tochno stava che ne razbrah ?!?
g
kulminaciqta e kat go glutne celiq ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
http://kamasutrabg.hit.bg/stat1.htm
На този сайт можеш да прочетеш.[/url]
Просто импровизирай! Ти сама ще усетиш как да продължаваш да го правиш
Kolegata e prav ..kogata moqta priqtelka mi go glatne celiq otivam na 7moto nebe ^_^
Kolegata e prav kogata moqta priqtelka mi go glatne celiq az otivam na 7moto nebe ^_^