- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет, проблем..?!
Вижте сега имам 1 проблем. На 17 съм и още съм девствен, обаче имам проблем - преди бях пълничък, и преди 2-3 години поотраснах с пубертета и се издължих, обаче ми останаха едни мазнини към кожата, и се притеснявам, че ако легна с приятелката си може да я разочаровам, понеже наскоро тръгнахме и още не сме се опознали отблизо. Искам да се обърна по-специално към момичетата - от толкова голямо значение ли е тялото на момчето за тях ? И към момчетата - дайте съвет за стапяне на мазнини, ще съм ви много благодарен.
za men nqma golqmo znachenie, postavi se na neino mqsto - ako ti vidish teq maznini po neq shti napravi li vpechatlenie! hich da ne ti puka![]()
Хвани се с някой спорт, който много те изпотява. Не вярвам наистина да им пречи, но ще по-приятно да си стегнат. И аз съм като тебе, спокойно - само че за по-малко от 4-5 месеца няма да станеш манекен, да си знаеш![]()
и на половина на това да е ще е добре...в ръцете съм добре, може би съм най-якия в класа в ръцете, ама в корема ми е проблема...пробвал съм и коремни преси 250 ми е рекордът, не е мнг ама горе-долу добре, обаче мазнините по корема и гърдите от части ме притесняват. Ами нещо като допълнителни средства "химии" да ми препоръча някой може ли ? или нещо за по-голяма издръжливост...
ako ima6 pari, vreme i volq moje6 da si napravi6 tqloto kakvoto poiska6, otiva6 v vitnesa i po4va6 da bluska6 super zdravo kato nablqga6 pove4e na uredi kato pute4eka velometur ei takiva koito te izpotqvat mnogo, ti4ane sutrin okolo bloka ili v blizkiq park su6to vur6i rabota, moje da se vane6 s nekoi sport s dosta ti4ane kato basketbol i futbol naprimer, no ako iska6 mnogo dobro tqlo se fani u fitnesa tam si ima i instruktori te 6te ti kajat kakvo da pravi6
ами нещо между другото ? понеже имам работа и нямам много време..
ako nqma6 vreme trqbva da ima6 pove4e pari i togava ne ti trqbva i volq, moq suvet e da si zeme6 nekoe kolan4e naprimer ima6e edno kadet te poti super jestoko i svalq6 burzo mazninite ima i edno s tok az imam takova i e dosta dobro ama mi svur6iha bateriikite teq s toka gi ima za po 20-30 leva no te ne svalqt mnogo mnogo mazninite te pove4e trenirat muskolite dokato tva sauna belt ako ne se luja se kazva6e svalq mazninite no ne previ muskoli a s koremni presi ni6to nqma da napravi6 ako 6te i po 1000 na den da bluska6
Земи се прекръсти на Мързеливко. Запиши се на некъв спорт. Имал работа, ми че то всеки има. Тва е НАЙ-ТЪПОТО оправдание. Фитнеса ти е 1 час 3 пъти в седмицата. Кажи ми са, че не можеш да отделяш по толкова и просто нема напиша една дума повече в тая тема.
Явно имаш комплекс, затова си пуснал и темата. Затуй се захващай с некъв спорт и то по-скоро.
ами почвам интензивно колоездене и футбол пък дано има ефект. Благодаря за мненията
хмм боже господи за тва ако се притеснявашспоред мен никое момиче няма да предиви притенция ако не е някаква курва ....извинявам се за израза
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
kato ne ti e kaf sportuvai dokolkoto razbrah ne si mn edar za mesec she se vazbujdash kato poglednesh v ogledaloto![]()
Тичане му е майката!
basi fiuma ....mn qsno 4e ne weee as sex s debeli ni praa kvo sq ...sudba hoi na fitnes