.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

Как да убедя родителите ми,че вече не съм малко дете?

Вече съм на 16, а баща ми се държи с мен като с 10 годишна:( Не издържам вече.Стане ли 8-9 часа и започва да ми звъни да се прибирам и т.н.Разбирам,че се притеснява за мен и ми мисли най-доброто,но по дяволите искам малко свобода.В повечето случаи не ме пуска на никви купони или ако го убедя с много молби и сълзи то ще е до 12 ч. най-много.
    Искам да ходя на море с училището - НЕ МОЖЕ! Била съм много малка,за да си позволявам такива удоволствия и не искал да ме мисли 10 дни..
    Уфф казвам ви , вече не мога така.Не мога да споделя нищо на наште, например ако имам някви проблеми ..или пък когато съм тъжна се предполага,че те са ми най-близките и с тях би трябвало да си споделям най-много, а тоо кво не смея да им кажа нищо от страх да не ми се изсмеят и да ми кажат,че съм прекалено малка за да имам такива проблеми.. (в смисъл имам впредвид за някое момче) .Много ми е кофти така.Искам да ме възприемат като по-голяма, да си говоря с тях и да им покажа,че вече не съм малкото дете, да си споделяме и да ме разбират, но как ?! Правила съм опити да говоря с тях и да ги накарам да ме възприемат като по-зряла,но не става! На другия ден пак старата песен.Вие имате ли такива проблеми?

Ами незнам какви хора са родителите ти , но можеби още те мислят за малка точно защото не споделяш с тях. Като са били на твоята възраст сигурно и те са били същите. Обясни им ,че искаш малко свобода , кажи им за проблемите си може пък да стане . Ти познаваш най-добре родителите си избери как да им поднесеш новините. Кажи им за какво трябва и за какво нетрябва да се претесняват.

nina *
    Guest
    spoko i az s1m na 18 i me puskat samo do 10:30 kato im kaja za disko mi vikat zabravi i za takiva raboti daje na rojdeniq mi den ne me pusnaha i se primirqvam p1k kamoli da si imam priqtel ili da pi6a i piq postoqnno bu4at ko da se prai

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ti daje i na 30 da stane6 za ba6tati she si ostane6 malkoto mu momi4ence..normalno e ...pogvori s nego i mu kaji kak stoqt ne6atat
    no exit

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    И какво като си на 16 ? За голяма ли се имаш? Ти не можеш да разбереш , че родителите ти се притесняват за теб...
    Веднъж брат ми не се беше обаждал цял ден даже и до 10-11 вечерта го нямаше. Мисля , че можеш да се досетиш какво ми е било на мен и на родителите ми? Щях да умра от притеснение. Искам да ти кажа , че това нещо вашите го преживяват доста често ,а ти дори не си даваш сметка за това. Питаш как да им кажеш , че си голяма и да спрат да те третират като малко дете- не си голяма!

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    abe to malko ili mnogo zavisi ot tova kak si gi sviknala.shtom ne te puskat znachi ti nqmat dostatachno doverie..opitai da im dokajesh po nqkakav nachin tochno tova koeto iskash-che ne si malko dete.ispolzvai vseki udoben sluchei za tazi cel.shte vidish che i ti shte se pochuvstvash po dobre ot tova.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Ти мислиш, че на 16 си голяма? Че нищо не те застрашава, защото знаеш как да се пазиш? Много се лъжеш и ще го разбереш още на 17. Бъди благодарна, че баща ти е загрижен - той е видял и знае много повече от теб.
    Ако искаш родителите ти да ти имат доверие, заслужи го - говори с тях откровено, покажи, че ги разбираш, обещай, че той или майка ти винаги ще знаят къде и ского си и кога ще се прибереш (и ВИНАГИ спазвай това обещание). Помоли ги да те прибират, когато се наложи да закъснееш. Вярвай ми, след това всичко ще се промени.

trqbva da pogovori6 s roditelite si i da im kaje6 tova koeto te mu4i...moje puk i da te razberut koi znae, no ot opit glava ne boli!probvai i 6te vidi6 rezultata ako ni6to ne se promeni moje bi po nqkakuv na4in trqbva da im dokaje6 4e moje6 da s egriji6 za sebe si i tn ... nzm
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Guest
    pokaji im 4e si porastnala,no ne samo s dumi ,no i s dela.pokaji im 4e mogat da ti imat doverie,razbira se za tqh vinagi ti 6te si tqhnoto momi4ence i te vinagi 6te se trevojat za teb.A i ti ne si tolkova golqma-vse pak si na 16,roditelite ti ne iskat da ti navredqt a samo da te predpazqt,6te si im blagodarna nqkoi den

I az imam absolutno su6tiq problem. Are pomagaite i na men pls U trqbva da si legna v 10 6tot na drugiq den sum 6tql da buda na 8ibanoto dasklo

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Лили
    Guest
    абе хора какво се притеснявате толкова...то и леля ми е на 30 ама пак баща и се тревожи за нея и не иска да я пуска на дискотека щото знае че няма да се прибере до сутринта. Какво да се прави такива са родителите загрижени са за децата си. И вие като станите родители и вие ще сте така ама тогава ще го осъзнаете. Аз съм на 17 и се прибирам когато си искам защото родителите ми познават приятеля ми и знаят че съм в сигурни ръце,няма за какво да се тревожат.

Такаче и ти ако всичко казваш на вашите няма да са чак толкова притеснени

hora... tiin4eta ste kakvo vi puka za vashte? ne 4e da zvu4a lo6o mi prosto sega mu e vremeto da ne slu6amee :P kato porasnesh nema da e sushtoto

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е определено няма да им докажеш като избягаш от вас...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти мислиш, че на 16 си голяма? Че нищо не те застрашава, защото знаеш как да се пазиш? Много се лъжеш и ще го разбереш още на 17. Бъди благодарна, че баща ти е загрижен - той е видял и знае много повече от теб.
    Ако искаш родителите ти да ти имат доверие, заслужи го - говори с тях откровено, покажи, че ги разбираш, обещай, че той или майка ти винаги ще знаят къде и ского си и кога ще се прибереш (и ВИНАГИ спазвай това обещание). Помоли ги да те прибират, когато се наложи да закъснееш. Вярвай ми, след това всичко ще се промени.
    Така е, трябва да си спечелиш доверието им. Иначе за споделянето......ми и аз съм така, предпочитам на някой приятел или приятелка първо да споделя и после евентуално на тях. Не знам дали е правилно, но в повечето случаи съм убедена, че точно приятелите ми могат да ми предложат адекватен съвет

Мега фен
    Твоето е нищо. Познавам момче на 19, чиято майка към 8 задължително му звъни кога ще се прибира и ако отиде на купон /без преспиване, естествено, трябва да се прибере по някое време/, иска да чуе поне 2-ма негови приятели.

Явни просто не си им спечелила доверието!Аз още от 16 годишна(сега съм на 18 ) си ходя спокойно нявсякъде,но те знаят,че съм с приятели ми!Просто акъла ти е детски,не говорим за години!А и щом си стигнала до този въпрос,значи си си детенце.Само деца се оплакват от това"Нашите ме мислят за дете!!!" МрЪъън!Те виждат как разсъждаваш само с една твоя дума!Това да го знаеш от мен!
    ПС:Ако са консервативни си връщам думите назад!Но мисля,че са си наред,а ти си малък/ка!

Мега фен Аватара на mynichka
    това е много кофти ..просто поговори с него ...кажи му че няма от какво да се притеснява толкова ..аз пък изпитвам желание да ми се обаждат да ме питат как съм .. ще се прибирам ли скоро или каквото и да а те като излизам ..само добре и толкова
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ехо? 2006та година говори ли ви нещо?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Sofiя
    За тях винаги си оставаме малките им дечица,кактово и да става.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    просто трябва да седнете и да си поговорите хубаво инаяе за тях винаги ще си малкото им момиченце...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    абе наложи си мнението по въпросите в които не се разбирате, и най вече не говори , че си пораснала и че вече си голямо дете, ами им го докажи ... и а имах тез проблеми, ама им се качи малко на главата покажи им , че имаш акъл в главицата и нещата ще си дойдат на мястото
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    няма как да го убедиш в обратното.пробвал съм.майка ми е учителка и абсурд не мога да я убедя.а баща ми-той въобще няма думата

оф и аз съм така
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си