.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Kosmata....

miloto f-4e
    Guest

Kosmata....

vijte hora az sum na 17 godini i sum si kosmata otdolu i ne vijdam ni6to lo6o! 4eta razni temi i vse vijdam 4e trqbvalo da se obezkosmqvame za6toto bilo higieni4no emi kvo da vi kaja, nqkoga ne sa se brasnali i ne sa umirali ot tova Nie s priqtelq mi sme si kosmati i ne vijdam problem s tova. Toi mnogo me haresva. Iskam da popitam ima li hora koito biha pravili seks s kosmata jena???

biq4kata
    Guest

hmmm

ti si luda ma!mn qsno 4e ne

хахаха
    Guest
    няма нищо да ти стане ако се обезкосмиш ..

една
    Guest
    е на мен примерно не ми пречи приятелят ми да не е обезкосмен,въпрос на вкус е всичко

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Най-после намерих любовта на живота си Това аз го повтарям от много време ама...кой да слуша.... Да живеят жените с космати полови органи!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Kosmata....

Цитирай Първоначално написано от miloto f-4e
    vijte hora az sum na 17 godini i sum si kosmata otdolu i ne vijdam ni6to lo6o! 4eta razni temi i vse vijdam 4e trqbvalo da se obezkosmqvame za6toto bilo higieni4no emi kvo da vi kaja, nqkoga ne sa se brasnali i ne sa umirali ot tova Nie s priqtelq mi sme si kosmati i ne vijdam problem s tova. Toi mnogo me haresva. Iskam da popitam ima li hora koito biha pravili seks s kosmata jena???
    еми няма нищо лошо ако и приятеля ти няма против ..но просто мисля че ити ще се чувстваш по добре ако се обезкосмиш иначе колко маки си спестяваш

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    моя приятел не харесва как изглежда жената отдолу без косми ( все едно е ускубана кокошка ) и за това си ми се кефи и с косми , ама мен си ме и боли понякога като ги махам , т.е. после като порасват и е много гадно чувството и трябва всеки ден да се махат

nema loshu da si kosmata mn e veselo gledai strashen film

Guest
    Мен ми дреме на оная работа дали си космата или не!Стига да приличаш на нещо в лицето няма никъв проблем!И на мен ми е непонятно защо мъжете/момчетата си бръснат топките,ама кво да се прави.....

pe6oooo
    Guest
    аz също съм космат и не ми пукааа

Голям фен
    Град
    дианабад
    Сега кажи, че защото някога са се къпали през два-три дни (и по-рядко), пък не са умирали от това, за това и ти така.
    Аз също не виждам нищо лошо в това да не се обезкосмяваш, където и да било, стига да ти е удобно и приятно! Както казаха - въпрос на личен избор е, а щом и с приятеля ти сте на едно мнение по тази тема - чудесно.
    Да, бих правила секс с мъж/момче, чийто интимни части не са обезкосмени.

Голям фен
    Град
    София
    въпрос на вкус

Guest
    мен приятелката ми ме харесва космат, но разбирасе за мое добро си подстригвам космите около органа а пък аз нямам нищо против да е космата..... стига да не е като на страшен филм \/ \/

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мен приятелката ми ме харесва космат, но разбирасе за мое добро си подстригвам космите около органа а пък аз нямам нищо против да е космата..... стига да не е като на страшен филм \/ \/
    Какво само споменавате Страшен филм? Гледал съм ги и 4-те. Тука говорим само за окосмяване около гениталиите. Всичко останало трябва да се бръсне то е ясно...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    HORA MOLQ VI OBEZKOSMQVAITE SE! tva e otvratitelno we
    no exit

Еми..то по принцип има, но е по-добре да се пообръсваш чат пат

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    az sam na 16 i se obezkosmqvam otkakto bqh na 12.kakto kazaha povecheto obache tva e vapros na lichen vkus.az naprimer jiveq vav varna i nqkak ne mi e mnogo udobno da otida s kompaniq na plaja primerno i da mi starchat izpod banskiq ..No pak shtom na teb ti e udobno...zashto ne.Tova sa si tvoite intimni chasti i ti reshavash kakvo da pravish s tqh
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

canko
    Guest
    basi da lije6 nekfa vuna , pak i se poti6 qko

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    pfff tva jena s kosmi e otvratitelno
    Love you Kris !!!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    косми брат...е па земите се обръснете и пробвайте без косми може па да е яко знаете ли?
    маа фака

Мега фен Аватара на machoka
    Въпрос е само и единствено на личен избор, с което темата се изчерпва.

Лека вечер на всички желая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си