- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой виждал ли ви е докато правите секс?
Случвало ли ви се е по време на полов акт,в стаята да влезе родител,приятел,брат/сестра и т.н. Разказвайте![]()
Hahahaha ne.....
Не за щастие...
ne, ama 6tqha, tq si jivee sami4ka po princip daje sega se prenesoh vremenno pri neq, ta 4uh 4e nqkoi otklu4va vratata i se setih 4e sa tehnite i ko da praaa i u panikata si grabnah drehite i skok prez balkona (spoko tq e na 1viq etaj a dolu beha okosili trevata i az se prizimih v/u 1 kup4ina treva) dobre 4e si obuh bokserkite malko predi da sko4a, i sko4ih dolu oblqkoh se i iz4akah dolu pod balkona tehnite da si trugnat da ta si produljime
emine za 6tastie
![]()
Пошедиш ли себе си ще победиш и живота!
Искаш да кажеш, че си паднал върху бял кон, а не върху купа трева?Първоначално написано от hforce
a po vajnoto e dali ste go pravili na obshtestveni mesta,4e da vi vidqt...togava ima trupka!Az go pravim v moreto posred bql den...e priqtelqt mi ne svur6i,no izjivqvaneto beshe prekrasno...horata si bqha navun na pqsuka i vuv vodata no po na plitko,a nie na po-dulboko i...taka 4e tva mai se broi za da?!)
Ами барабанистът на Sick of it all
, какво да се прави сексът зад сцена не е много препоръчителен....
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
sheguvash se naliПървоначално написано от bloody_angel
![]()
Да, няколко пъти баба му...![]()
![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ххаха,как така?Я разкажи,че ми стана смешно,вие на колко стеПървоначално написано от ycMuBkaTa
Аз бях на 17, той 19. Ма тя жената е доста възрастна, така че не е разбрала кво става (предполагам...) и да е, не го е запомнилаПървоначално написано от Анонимко
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
не за щастие!
да на един купон...
ne i ne bih iskala
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
o tova e mnogo gadno ne sa me hvashtali za shtastie
Love you Kris !!!
xaxa да майка му!Ккакто си влезе така и излезе хахах хем ми стана тъпо хем мноого смешно![]()
Не са ме хващали и дано да не ме хванат, ще се получи много кофти пфф..
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
зА щастие нено би било голямо шоу
![]()
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE
Амиии хващали са ни дам...майка ми...не сме разбрали кога си е дошла и си правим ние квото там си правим и изведнъж влиза мама (добре че бяхме под завивката) и казва само :"Оууу ма вие тука ли сте били ооо извинете аз само да си взема дистанционното..."И после нон-стоп ми разправя и ме разпитва:"Ама вие внимавате нали?"Ужаснооо на никого не го пожелавам
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ne i se nadqvam da ne me hvanat nikoga. No sam bila na kosam da me hvanat i tar4im da se obli4ame osobenno az kato sme bili v tqh. Oh bilo e ujasno prosto. Sestra mu na nqkolko pati 6te6e da ni hvane ama se razminahme za 6tastlie![]()
до като бяхме у тях баща му влезе и на следващия ден му беше адски неудобно,а приятелят ми се заливаше от смях![]()
Нем ... просто такива бяха обстоятелстватаПървоначално написано от bluby
![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Ne sa me hva6tali dokato pravim sex \/ ...ama sa ni hva6tali dokato praihme 69
![]()
![]()
![]()
Be6e mnogo tumno...a chovekut be6e nepoznat (SLAVA BOGU!!!)...bqhme na edna peika v edin park
![]()
![]()
![]()
Iskreno se nadqvam (vupreki 4e mai e beznadejno da vqrvam), 4e ne sa ni videli![]()
![]()