- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой виждал ли ви е докато правите секс?
ami da edin pyt do plaj-a![]()
Ama ne mi puka osbenno,za6toto ne be6e poznat
da kogato za purvi put go praveh vleze baba mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
kak moje v xrastite vi jivotni li ste kakvo ste ma xubavo 4e sa vi xvanali 4ak se iskefixПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
и на другия ден сигорно всички са ви сочили с пръст в това село.. като ги знам бабичките кви сса.... ахахха
Slava bogu za sega nikoi ne ni vijdal.Nie obiknoveno go pravim kato zaminat tehnite(koeto se slu4va mn 4esto),za da nqma nepriqtni situacii![]()
NEПървоначално написано от Ляля
![]()
Emii... kak pravq oralna na priqtelq mi v morskata.
Ae kofti rabota. Chuvstvah se mn guzno, no poglednah na neshtata taka : "Pone nqma kak da na poznavat".
Minuti sled taq sluchka vsqka kompaniq vyv Varnata mi izglejdashe podozritelna.
ooo da-zna4i na edin kupon nai dobrata mi priqtelka vleze dokato se ebah s gadjeto mi i posle po nai burziq takti4en na4in se iznese kato izcepi ne6to ot roda na "ama az si misleh 4e spite" posle edin frend,ama ne mu napravi golqmo vpe4atlenie i nai-naglo zapo4va da mi govori nekvi gluposti...kakto i da e sled 5min se razkara i si produljihme![]()
Feel my pain
кучето михах
HAHA....mi hva6tali sa ni - da.. na4i be6e to zimata i studeni4ko nali tkova.... bqhme izlezli na razhodka s priqtelq mi i sa pribiiame...nqma6e nnikoi u tqh... i tei de leganahme uj samo da se stoplim to nakude otide rabotata. I po edno vreme ba6ta mu vliza i ni zavarva u slednata poza : gadjeto mi legnal, az v/u nego ama tei na kolene bqh se naguzila nali i toi s edna raka bruknal i dunkite mi s druga tukmo 6 razkop4ava sutiena... puk i toi be6e gol do krusta.. i samo ba6ta mu vliza nali i vika :"Imate li prezervativ?" Az vednaga s otvarqneto na vratata "slzam" nali ot priqtelq mi i toi vika na be66ta si :"Da" I ba6ta mu se iznese. Ama super kofti be6i de...
I o6te vednuj sa ni hva6tali... be6e na edna exkursiq.. prez denq se bqhme skarali s gajeto i ve4erta se sdorbhme u diskotekata... i na begom do hotela.. i vlizame u staqta si i ve4e po4vame se razsabli4eme tkova sled malko ve4e sa klatim i vratata se otvarq i nahluva edin priqtel... i vika :" Svur6vate li 4e sum mn izmoren?Mn mi sa spi!" I na mene 4eneto mi uvisna.I az mu vikam : "Varni sa sled 5min" I onq izlezi..
Puk drugi put be6e kat mu prah svirka.... i maika mu vleze u staqta... i jenata sa stapisa samo izvika edno " Vui ne znaeh 4e ste tuka" i si izlezna.. puk po-sme6noto be6e posle kogato go razpitvala, gadjeto mi.. otdavna li sme go praili? Izpolzvali li sme prezervativ? Puk toi q oprail na burzo vikal i :Abe mamo prosto edna sirka!Ko tolkoz!"
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Само когато сме били навън с е случвало някой непознат да ни види.
![]()
xaxaxa ne i se nadqvam da ne staneee
![]()