- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Peting?!
razdavete si nejnosti s partniora,celuvate se,galite se i vsi4ko ostanalo samo 4e bez pronikvane!
T.e. natiskame se i t.n. (moje bi goli4ki) no bez sex?!
Да,общо взето е това.Опипвате се,,но не стигате до съществената част.![]()
vav vseki sluchai ne e za izhvarlqne ama drugo si e sexa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... syglasna symПървоначално написано от bluby
![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
gluposti, peting e kogato pravite sex prez drexite. toest imitirate dvijeniqta na sexa i se obarvate prez drexi. tova epeting lele 4e prosto naselenie
em ti vijdash li kvo sme pisali nie we ne e sex a e obarvane weПървоначално написано от rtrfg
awe hora poslednite 2 mneniq izob6to ne sa taka peting e kogato se natiska6 s nqkoi moje i oralna liubov vsi4ko bez sex!!!!!!!!!!!!!! prosto naselenie da si 4el malko we GOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! purvite mneniq sa absoliutno to4ni!
Петинг е когато се натискате с гаджето без проникване просто милувки, целувки, опипване докато не стигнете до оргазъме това е
маа фака
mda i men mnogo me kefiПървоначално написано от ^SpideR^
Love you Kris !!!
Zdravei! Sega shte ti dam sus sigurnost polezen otgovor- gledai "40 dni, 40 noshti" s Josh Hartnet, moje i da si go gledala de, no misulta mi e, che...tam chastta, kudeto toi ne mojeshe da pravi sex s neq zaradi obeshtanieto si i samo q galeshe s edno cvete po cqloto tqlo i dostignaha i dvamata do tova, koeto si trqbva bez chastta sus "pronikvaneto". Naistina tam e nai-nejniq vuzmojen peting, koito sum si predstavqla![]()