.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен
    Град
    Пазарджик

Просто споделям

Моята любов Мария Георгиева която обичам вече 2 години и е в моя клас, точно преди малко разбрах че се обича с друг и ходат от 1 месец. Точно сега незнаете как се чувствам няма какво да описвам. Просто споделям със форумците На никой не го пожелавам това което сега ми се случи. Вече незнам какво да правя в тоя шибан живот
    Любовта е по-силна от всичко

При мен е по лошо момичето което обичам е от моя клас си има приятел и въпреки това бяхме заедно известно време(формално през всичките години)и след това предпочете отново да бъде с приятеля си като ми каза че е скъсала и има нужда от малко време.Нашите се карат постоянно ама постоянно маика ми плаче(днеска плака отново) и имам чувството че съм забравен от целия свят.И въпреки това си казвам че всичко това ще отмине и ще доиде моя момент.Затова горе главата има какво да правиш в този "шибан живот".
    Може да постогнеш Всичко ,ако имаш Нужния Хъс и Постоянство
    Победителите никога не се отказват,а отказалите се никога не побеждават

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от jewel_
    При мен е по лошо момичето което обичам е от моя клас си има приятел и въпреки това бяхме заедно известно време(формално през всичките години)и след това предпочете отново да бъде с приятеля си като ми каза че е скъсала и има нужда от малко време.Нашите се карат постоянно ама постоянно маика ми плаче(днеска плака отново) и имам чувството че съм забравен от целия свят.И въпреки това си казвам че всичко това ще отмине и ще доиде моя момент.Затова горе главата има какво да правиш в този "шибан живот".
    И аз така

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    споко преживявала съм го почти същото.. кво да ти кажа,ще ти е гадно седмица две-зависи и след тва.. просто продължаваш напред! да не ти пука..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

priti go e kazala

Фен
    Град
    Пазарджик
    2 години ми беше гадно всеки ден за нея а сега ми е 3но по гадно

Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    pichaga skachai s badji ili neshto takova 100 pati sam go kazal za 15 min minava prosto useshtash che vs minava i otminava

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми начи се замисли има ли смисъл изобщо да страдаш за нея? само си хабиш нервите..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    sofia
    tva e mnogo kofti situaciq no se otitai da namerish nqkoiq druga ili d ne mislish tolkova za tova momche znam che nikak ne e lesno no mojesh da probvash ako imash sili
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    Пазарджик
    ..........

Фен
    Град
    На гъза на географията
    jivotat prodyljava pi4 ne gledai nazad vdigai glava i samo napred
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Абе момче ми през тия 2 години защо не си действал!Трябвало е да направиш нещо и да разбереш дали иска да бъде с теб или не...ако беше направил така още в началото досега за тия 2 год. да я беше забравил...сега ще ти е гадно известно време ама...е айде ся,Все едно в Пазарджик няма и други момичета аре моля ти се...мале а аз си мислех ,че на момчетата не им пука за момичетата-дали са с друг или не,дали ги харесват или не а да и знаеш ли какво-ми ти си от нейния клас!Ми това е голяма привилегия...когато скъсат с оня рапон кой ще е на линия-Тииии и тогава вече не се офлянквай ами действай.Имаш шанс докато завършите
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

po dobre se stegni za6toto taka se samonakazva6...ima i drugi momi4eta.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не може да я чакаш 1-2-3 години,че и цял живот тя да се сети за съществуването ти!Ако е искала да бъде с теб щеше да намери време ,начин и средства,с които да ти признае чувствата си.Няма как дая накараш да се влюби в теб насила,просто невъзможно е и не ти остава нищо друго освен да се вземеш в ръце и да вложиш сялата си сила да я забравиш.Колко време от живота си смяташ да подариш на човек,който няма да го оцени?Престани да живешш със миналото и да чакаш някой ден да се върне някой красив спомен.Няма закво да бъркаш постоянно в стари рани.Човек трябва да живее за бъдещето,не за миналото,а тази Мария Георгиева не е твоето бъдеще

Re: Просто споделям

Моята любов Мария Георгиева която обичам вече 2 години и е в моя клас, точно преди малко разбрах че се обича с друг и ходат от 1 месец. Точно сега незнаете как се чувствам няма какво да описвам. Просто споделям със форумците На никой не го пожелавам това което сега ми се случи. Вече незнам какво да правя в тоя шибан живот
    batka naistina li misli6 4e izglegda6 seriozen s tva za 6ibaniq jivot!??!?!? mi prereji si venite,i se zavurji s verigi za жп relsata,na 1 list napi6i N+M=VNL i 4akai elektri4kata da te pregazi!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ооо, спокойно, бе пич. Те след максимум месец ще скъсат. Нали ги знам връзките през тия години. Пък ти до тогава си хвани гадже. \/
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кофти, но какво да се прави...ще се наложи да го преживееш по един или друг начин. Може и да отнеме време, но ще стане...да се надяваме.
    Успех.

П.П. Има и други момичета. Може да е клиширано, но е така.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    e dobre 4e spodeli dano ti ulekna )

E spoko pyrvo ne e edinstvenata i vtoro prosto prez tezi godini koito ste bili zaedno moje da ne e vyrvqlo i zatova da ste sk9sali .Zamisli se malko dali ima smisal da si s neq .Skoro 6te si nameri6 drugo momi4e i neq 6te q zabravi6.Sega moje da ti e trudno no 6te vidi6 4e taka 6te stane.
    A vyprosno roditelite spokoino i moite vikat nonstop tova im e kato navik svikva se .Trqbva da se premiri6 za6toto spored men roditelite ne mogat da razberat deteto si napylno taka 4e gore glavata
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си