- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nai-dobyr priqtel
kakvo bihte si pomislili ako nai-dobriq vi priqtel uj uslojlivo vi nosi prez celiq centyr na konce v 11 4asa ve4erta?ako vi se omilkva postoqnno, ako se vi zvyni super 4esto?
a kakvo buhte napravili, ako ne mojete da sprete ponqkoga da go pregry6tate, da hodite pod ryk po ulicite![]()
toi vi e nai-dobyr priqtel, no dali e samo tova?
не не е само това вярвай ми
Може да постогнеш Всичко ,ако имаш Нужния Хъс и Постоянство
Победителите никога не се отказват,а отказалите се никога не побеждават
Първоначално написано от jewel_
po-skoro da![]()
Явно те харесва, ако го харесваш и ти - действайте![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne mislq che e samo nai dobriq priqtel mislq che ima i neshto poveche i toi qvni ima chuvstva
nai veroqtno shte si pomislq che ima chuvstva no az principno si misl che mejdu momche i momice koito sa mnogo chesto zaedno ne moje da qma nqkukvi po specialni chuvstva taka che se zamisli dali ti nqma sushto chuvstva kum nego
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Mai ima i neshto poveche![]()
![]()
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Първоначално написано от elti
![]()
Tova mi napomnq za reklamata na Coca-COla
![]()
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
ne, wee mai be6e na sprite, ama onq baq q nagyva6e onaq![]()
![]()
![]()
Da, na SPRITE e.. Greshkata e moq.. sorka
![]()
![]()
така както разказваш,наистина е възможно да има нещо повече от приятелство,но... Аз също съм в подобна ситуация...падам си по най-добрия си приятел.Той е страшно мил,дори повечето хора си мислят че ходим,но всичко е само приятелство![]()
Много е трудно да се направи границата м/у приятелството и любовта![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Вероятно те харесва!Ако и ти го харесваш действай!Но нали знаеш след любовна връзка приятелството се разпада!Така 4е добре си помисли дали искаш да запазиш приятелството си с него!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
дам,май е така,ама си помисли много добре ако и ти го харесваш и тръгнете...после кво става,ако скъсате(което е неизбежно се някой ден ще се случи)та замисли се дали ще можете да си останете бест френдс.Ако ще е така,тогава деиствайПървоначално написано от [UN
![]()
f@nt@zi@
Абе няма да е само "най-добър приятел". Има нещо повече.Направо се взимайте
.
I`m trying to make your dreams come true...
Sex on the beach...![]()
zashto puk da se slu4i 4e i neizbejno?!
Останете насаме в стая със лека светлина и ще разбереш какви са му мераците![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ti zadava6 ritori4ni vuprosi!
hvani si vlaka i pove4e ne se vijdaite,ne mu se obajdai,ne mu pi6i,zabravi go!