.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: {P}LSsSsS h3lP

Hybrid View

th3_0n3
    Guest

{P}LSsSsS h3lP

zdR sig ima takiva temi no nqmam vrene da t1rsq! TA imam sledniq probl3m edno mom4e ot 7 klas me haresva i iskam da se zapoznaem no nz kak (znam mu samo imeto i klasa) {P}LSsSsSsSs h3lP

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    valantain_love написа:
    дразни се, защото и той те харесва

2-ра стъпка обясняваш на момченцето, което харесваш, че ти не си виновна и явно приятеля му те харесва, щом постъпва така
    по тоя начин печелиш двойно - хем ще разбере, че ти нямаш никва вина, хем малко ще се постресне и ще започне да действа по въпроса, защото ще го е страх да не те отмъкнат под носа му

3-та стъпка ей така м/у другото му предлагаш да излезнете някъде на кафенце или разходка, тъй като ти е мн топло и не ти се стои въщи, а точно в момента няма с кой да излезнеш (тоя чат не е работа ) ще си полафите малко, ще се шегувате, прави му малки намекчета и така
    ако той все пак не се осмели да направи нещо, направо му казваш истината в очите и без да увърташ го питаш може или неможе да се получи нещо м/у вас

айди успехче и да казваш какво е станало
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ако си сигурна,че те харесва отиваш при него и се запознаваш,както би се запознала с някой обикновен човек.Ако се харесвате нещата би трябвало да тръгнат от самосебе си.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми отиваш при него и се запознаваш по нормалния начин.Изобщо не е трудно,особено,щом знаеш че те харесва.Намираш общи теми(все би трябвало да имате такива,щом ств в едно даскало) и останалото опознаване ще стане с течение на времето и докато общувате.Може пък и с общи познати да се запознаете,например ако ваши общи френд се движат в една компания...ама по-добре иди при него и го заговори

;p

n0sish si uchebnicite i bez da iskash se blaskash v neg0 ...t0q n0mer edin pat g0 pr0bvah ..i stana chudu :P
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиди при него и просто се запознайте.
    Ако си от по-срамежливите момичета, потърси общи приятели, които да ви запознаят.
    Успех.

Re: {P}LSsSsS h3lP

Цитирай Първоначално написано от th3_0n3
    zdR sig ima takiva temi no nqmam vrene da t1rsq! TA imam sledniq probl3m edno mom4e ot 7 klas me haresva i iskam da se zapoznaem no nz kak (znam mu samo imeto i klasa) {P}LSsSsSsSs h3lP
    tapa si ama adski tapa v bukvalniq smisal!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    pfff ama mnoy me nervite kato zapochnete taka ima oshte malko vreme i godinata svurshva shot mu znaish samo klasa i imeto deistvai burzo shtoto nema te chaka cqla vechnost otivash pri nego o pich zdrasti ko praish ili neshto drugo abe ima dostatuchno nachini da zagovorish momche i potursi malko vuv foruma ima mnogo takiva temi
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest

Re: {P}LSsSsS h3lP

Цитирай Първоначално написано от j0r0_fear
    Цитирай Първоначално написано от th3_0n3
    tapa si ama adski tapa v bukvalniq smisal!
    zasht0 ti e t0lk0va gadn0 0tn0sheniet0 ???

mi otidi pri nego i deistvai smelo

otidi i se zapoznaite kakvo 4aka6 ?A ako tolkova se sramuva6 ako ima6 nqkoi tvoi priqtel ili priqtelka koito/koqto go poznava nakrai go/q da te zapoznae s nego i vsi4ko e re6eno
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си