.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Абе що съм такъв ?

Значи то не е точно проблем, просто е свързано с любовта. Когато искам да си намеря приятелка, я намирам обаче доста трудно. Не съм човек, който тръгва със всяка втора ей тай за спорта, а си ги подбирам като качевства, отношения, интелигентност и външен вид. Приятелите ми казват, че такива като мене рядко се срещат, защото просто търсят подходящата и не намират такава, защото критериите им били прекалено високи..защо съм такъв ? Кво лошо има в тва ? Последната ми приятелка беше преди 2 месеца и бяхме заедно около 6 месеца и едвам я преживях като се разделихме. Просто като си намеря момиче се отдавам изцяло на него при което сигурно тя се плаши и ме отрязва...

Голям фен
    Град
    sofia
    principno ne e losho chovek da si podbira gadjetata v tova ne vijdam nishto losho daje e hubava zashto da trugvash s nqkoi shtom ne ti haresva ili ne e podhodqshtiq spored teb
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    За мен ти проблем нямаш. Който не може да те оцени...той е зле-то. Спокойно и за твоя влак ще дойдат един ден пътниците.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Re: Абе що съм такъв ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи то не е точно проблем, просто е свързано с любовта. Когато искам да си намеря приятелка, я намирам обаче доста трудно. Не съм човек, който тръгва със всяка втора ей тай за спорта, а си ги подбирам като качевства, отношения, интелигентност и външен вид. Приятелите ми казват, че такива като мене рядко се срещат, защото просто търсят подходящата и не намират такава, защото критериите им били прекалено високи..защо съм такъв ? Кво лошо има в тва ? Последната ми приятелка беше преди 2 месеца и бяхме заедно около 6 месеца и едвам я преживях като се разделихме. Просто като си намеря момиче се отдавам изцяло на него при което сигурно тя се плаши и ме отрязва...
    eii bravo taka trebva ei da ne si posmel da slushash priqtelite si i da stanesh skapan jenkar

Ами това е хубаво бе, човек... нямаш проблем

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    мхм..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Пазарджик
    Много хора искат да имат твоя "проблем"
    Любовта е по-силна от всичко

Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    Много хора искат да имат твоя "проблем"
    nenu go e kazal

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Нямаш никъв проблем.тва че хората около теб не си подпират така гаджетата и че не гледат на нещата от твоя ъгъл,нямат твойта гледна точка съвсем не значи че имаш проблем.Просто не попадаш на подходящи или по точно попадаш на такива,които са свикнали да си карат на краткотряйни и авантюристични връзки.При тях просто няма да намериш чувствата и обичта ,които търсиш.Едва ли когато някоя се влюби в теб и иска да прекара всяка свободна секунда с теб би се изплашила от това че й се отдаваш изцяло.Напротив-би била щастлива че дава обич и внимание и получава същото в замяна

Re: Абе що съм такъв ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е много хубаво!Това 4е си разли4ен и 4е не ги хващаш просто ей така да има е супер!Наистина трябва да има 4увства и вятност!Това е любовта,а не 4ук 4ук и 4ао!!!Пове4е не ме търси!!!Аз също много трудно откривам мом4е към което наистина да имам 4увства.Откривала съм го ,но уви.....е стига за мен ,няма нищо лошо в това 4е подбираш моми4етата RESPECT ти давам Пожелавам ти да го откриеш!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

охххххх,защо повечето момчета нямат твоя "проблем"
    радвай се че си такъв пич, не някои мухльо \/
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Цитирай Първоначално написано от dream_for_you
    охххххх,защо повечето момчета нямат твоя "проблем"
    радвай се че си такъв пич, не някои мухльо \/
    I neka tozi "problem" da ne mojesh da go reshish nikoga!!! Zashtoto v protiven sluchai shte si navlechesh drygi PROBLEMI...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    Така е.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Всички момичета търсят такова гадже като теб,но обикновенно и ние не знаем какво искаме и като го получим вече не ни се струва интересно,поне това мисля че е проблема на момичетата с които си бил...само че не разбирам какво лошо има в твоята история-ти си точен човек който търси момиче според определени критерий които не включват само външе вид,а като намериш момичето напълно се отдаваш на него.Ми тези момичета са големи щастливки,но някои НЯКОИ от нас наистина не знаят какво искат!!!Мисля че ще намериш идеалното момиче след като ги подбираш внимателно,а не като някои момчета които просто гледат да забършат нещо за да не са сами!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

sardi se na maika ti..
    tq te e rodila takava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си