.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Pasta za zubi protiv pupkite

kakvo mislite ?? dali pomaga..

Re: Pasta za zubi protiv pupkite

Цитирай Първоначално написано от melbi4kata
    kfo ?

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ami nz dali pomaga za papkite ama opredeleno s pastata za zabi moje6 da si izmie6 zabite.To se podrazbira de,ako iska6 probvai za akneto .Dano pomaga

Re: Pasta za zubi protiv pupkite

Цитирай Първоначално написано от melbi4kata
    Wowwww!За пръв път чувам такова нещо.Доста се съмнявам да премахва пъпките!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Аз съм чувала,че пастата за зъби свива порите и ги почиства,но чак пък да премахва пъпките...Преди като бях 5-6 клас пробвах няколко пъти,но честно казано май нямаше голям ефект.По добре си купи някакъв почистващ гел или пяна.
    I was lost and I'm still lost...

Ами има толкова много и различни препарати против пъпки така че какъв е смисълът с паста за зъби,която изобщо не е предназначена за пъпките на лицето,а за зъбите!.А лосионите са си създадени специално за да махат пъпките.Има и коректори,които са още по-подходящи.Не разбирам защо с паста като има такова изоблилие от препарати 100 пъти по-ефикасни!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    samo pasta pomorin pomaga no ne pomnia dali se nanasq samo varhu papkite ili si izmiva6 liceto s neq(vse edno kato s pqna)

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    e na mene mi pomaga mnogo oba4e ne stava duma za lice cqloto v pypki-togava edva li 6te pomogne...stava duma ako incidentno ti izleze nqkakva malka pyp4ica-toagva vyr6i 4udesaa

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Аз ползвам един сапун - Имекс.. Много ми помага.. Като го оставя да постои наколко минутки засъхва по лицето, след това се измива и помага.. Но аз всъщност бях ходила при кожен лекар, понеже се дразнех от пъпките (като се има на предвит, че не съм имала кой- знае колко) и тя много ми помогна.. Ходех да ми слага май азот беше.. Но въпроса е че ми написа специялни кремчета и тоник, които иначе нямаше да се сетя да търся.. Пробвайте да отидете.. Не е нужно да сте целита в пъпки за да отидете..

ааа да още малко и въздух против пъпки..............

всъщност съм пробвала доста пъти , обаче го препоръчвам само в екстремни ситуации , защото "изгаря" кожата и разбирасе локализирано (само върху пъпката)
    математиката е единствената наука
    която ти позволява да водиш сам себе си за носа
    you took my life .......
    now I`ll take yours!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си