.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    lubopitko^
    Guest

okosmqvane po gurdite?!

zdraveite,iskam da popitam za6toto mai ne sum mn zapoznat s tezi ne6ta,normalno li e momi4e da ima kosmi po gurdite okolo zurnata? i dali i kak da moje da si gi mahne?

Re: okosmqvane po gurdite?!

Цитирай Първоначално написано от lubopitko^
    zdraveite,iskam da popitam za6toto mai ne sum mn zapoznat s tezi ne6ta,normalno li e momi4e da ima kosmi po gurdite okolo zurnata? i dali i kak da moje da si gi mahne?
    зависи колко са ! ако са 2-3 косъма е нормално и се махат по желание на притежателя им ако са много потърси лекар може нещо хормонален дисбаланс

lubopitko^
    Guest
    mi, ne sa mnogo,3-4 da sa maximum ama purviq put kato gi vidqh se stresnah. 10x za suveta.

Голям фен
    Spoks normalno e
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Щом са 3-4 не е страшно!Спокс

И аз имам,ама са около 4-5 някъде +/- 2 косъма, и това ли е нормално?Благодаря предварително.

Guest
    mi normalno e. az sa6to imam i si mahmam s pinsetka s vremeto shte vi iz4eznat.

Guest
    И аз имам и си ги махам с пинсетка. Радвам се, че е нормално, шот ми беше голям комплекс

Spox.щом са няколко няма страшно

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ох, и аз да се изповядам... До сега не съм се замисля да ходя на лекар, заради окосмяването... но!тази тема..... и аз имам косъмчета около зърната,обаче не са едно или две. По принцип имам косми, където (предполагам) имат и останалите момичета - единсвено на ръцете мисля, че са ми в повече. Иначе нямам мустачки, дори, на корема нямам (или поне не са такива, че чак да ги махам) тЪ, вече съм решила, че ще ходя на лекар, но въпросът ми е на какъв специалист по-точно да отида?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ох, и аз да се изповядам... До сега не съм се замисля да ходя на лекар, заради окосмяването... но!тази тема..... и аз имам косъмчета около зърната,обаче не са едно или две. По принцип имам косми, където (предполагам) имат и останалите момичета - единсвено на ръцете мисля, че са ми в повече. Иначе нямам мустачки, дори, на корема нямам (или поне не са такива, че чак да ги махам) тЪ, вече съм решила, че ще ходя на лекар, но въпросът ми е на какъв специалист по-точно да отида?
    ако си решила да ги махаш то тогава направо отиди на козметик
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ендокринолог.
    Той се занимава по пинцип с хормоните. Но ти така или иначе трябва да идеш първо при личния и той да ти даде направление и да те прати, защото изследванията са скъпички. През здравната каса ще ти излезе по-евтино.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    6tom sa malko naistina se maham po jelanie na pritejatelq im i e normalno spokoino

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си