- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- okosmqvane po gurdite?!
zdraveite,iskam da popitam za6toto mai ne sum mn zapoznat s tezi ne6ta,normalno li e momi4e da ima kosmi po gurdite okolo zurnata? i dali i kak da moje da si gi mahne?
зависи колко са ! ако са 2-3 косъма е нормално и се махат по желание на притежателя имПървоначално написано от lubopitko^
ако са много потърси лекар може нещо хормонален дисбаланс
mi, ne sa mnogo,3-4 da sa maximum ama purviq put kato gi vidqh se stresnah. 10x za suveta.
Spoks normalno e
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Щом са 3-4 не е страшно!Спокс
И аз имам,ама са около 4-5 някъде +/- 2 косъма, и това ли е нормално?Благодаря предварително.
mi normalno e. az sa6to imam i si mahmam s pinsetka s vremeto shte vi iz4eznat.
И аз имам и си ги махам с пинсетка. Радвам се, че е нормално, шот ми беше голям комплекс![]()
Spox.щом са няколко няма страшно
Ох, и аз да се изповядам... До сега не съм се замисля да ходя на лекар, заради окосмяването... но!тази тема..... и аз имам косъмчета около зърната,обаче не са едно или две. По принцип имам косми, където (предполагам) имат и останалите момичета - единсвено на ръцете мисля, че са ми в повече. Иначе нямам мустачки, дори, на корема нямам (или поне не са такива, че чак да ги махам) тЪ, вече съм решила, че ще ходя на лекар, но въпросът ми е на какъв специалист по-точно да отида?
ако си решила да ги махаш то тогава направо отиди на козметикПървоначално написано от djigi
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ендокринолог.Първоначално написано от djigi
Той се занимава по пинцип с хормоните. Но ти така или иначе трябва да идеш първо при личния и той да ти даде направление и да те прати, защото изследванията са скъпички. През здравната каса ще ти излезе по-евтино.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!