Takam zna4i imam nekav mnogo gaden probme s tiq prezervativi. Dali ima nekvi po golemi razmeri d**a smisal takav edvam edvam gi slagam i to ako moje da se nare4e slagane ebasi a da ne govorim vob6te kak stqgat pustite mu gumi. Na4i na daljina e dobre oba4e na 6irina li de da znam na kvo se edno tiq prezervativi sa praveni za kitai4eta d**a. S edno momi4e prdi vreme kato praveh sex koato za parvi pat tragnah da go pravq s neq tq re6i da mi slaga prezervativa taka me izma4i da go sloji 4e v kraina smetka na men mi izbqga cqloto jelani i ve4e ne mi se prave6e sex . naskoto su6to imah podoben problem samo 4e tozi pat s pove4e volq se spravih nqkak si ama sled tova se zamislih i re6ih poraspitam priqteli. poneje ne pravq sex mnogo redovno / o4evidno za6to/ re6iha 4e se falq i ne stana mnogo seriozen razgovr. Zna4i iskam da kaja 4e vob6te ne se ebavam razmera na moq *** spored mene ne e ot zna4enie ili pone ne e tema za obsajdane tuka pitam prosto dali ima i drugi deto sa v takava situaciq i kak se spravqt i da dadat nqkoi savet.
Shte pomolq sqkakvi glupavi iskazvanq i gluposti znam 4e nqma da se razmine bez tqh no se pak ograni4ete se. Pak povtarqm ne e bazik mi si e napravo problem i to dosta gaden ako pitate mene