- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без .. ?
Ей хора кво ще кажете за тея момичета които са плоски като даски но носят сутиени .... момичетата от моя клас положината са така.. плоски пък.... кои знае кво слагат вътре само за една се знае че пъха чорапи![]()
Кажете мнението си ....
![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
ми аз смятам, че всеки има право да прави това, което смята за добре-било то и да изглежда глупаво за останалите...хора всякакви хаха
Еми случват се и такива неща, дали и ти не си била преди като тях?само ти си знаеш...
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
mi ne 6toto se pak az sum edna godina po golqma ot tqhpuk i ne sum si puhala 4orapi az sum slojila sutien 6toto vijdam 4e ima nujda e te......
Oooo v moq klas ima dve takiva....adski e sme6no,ama kakvo da se pravi...
Тука пък имам една съседка дето също няма цици и слага големи сутиени които й хлътват като седи и се вижда ,че има разстояние от сутиена до тялото .. от чашките де![]()
![]()
tva da ama pri polojenie 4e imat gurdi ama te kato nqmat ......Първоначално написано от дрЕБОсъчко
kvo praim ???? slagame si sutien4eta za krasota li ????????
az mislq 4e vseki trqbva da nosi tva koeto mu haresva i koeto mu e udobno az imam edna takava priqtelka i ne smqtam 4e e sme6no 6oto i ti da ima6e malki cici i da gleda6 priqtelkite ti s edni gurdi na pred i ti 6te6e da iska6 da nosi6 sutien prosto im vlez v polojenieto ne vseki ima golemi cici i ne vseki se kefi na golemite cici \/
emi te mai ve4e po4ti vs taka pravqt nosqt po golemi sutieni makar i da si i malki ciciteПървоначално написано от thirteen
![]()
mi to seki e imal malki cici se pak ne sme se rodili s 120 grudna obikolka.... no prosto ne mislq 4e tva trea da e problem na edno momi4e rano ili kusno 6e ima cici no prosto nqkoi ....Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
Аз като сложих сутиен, 1/3 от него беше пълен с въздух. Но пък подплънки или чорапи никога не съм слагала. Ако са съвсем плоски...да носят потници.
Глупаво е.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi kvo da ti kaja na4i az i moita fk-ka sme normalni imame kvo da slojim v toq sutien ama pove4eto sa......DUSKI ili puk imame takiva deto imat pone 90 grudna obikolka no ne slagat sutieni i prosto stoi ujasno ..... be luda rabotaПървоначално написано от L_i_z_I
![]()
Всеки има свобода живеем в свободна държава Е*ба си простоо...Тва че ти имаш по големи и носиш сутиен кво пречи тия дето нямат да слагат-просто се чувстват кофти не мислиш ли.А и тва за зърната е вярно-тъпо е да стърчат някви зърна
Az ne kazvam 4e imam golemi gurdi prosto imam kvo da sloja v toq sutienПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
Познавам хора, които са абсолютно плоски и носят сутиен, който изпълват, така че има адски малки сутиени.
Първоначално написано от `Death`Whore`
be nz spored men e stra6no sme6no i mislq 4e za vs si ima vreme i na tqh 6e im porasnat taka 4e koito e taka da ne se pritesnqva nqma da si ostane taka![]()
Абе виждала съм 40 годишни жени без бюст така чеее...Първоначално написано от GoThiC_GirL
![]()
да,скоро бях видяла една леличка и беше с якето в ръка и по боди... и какво да ви кажа АБСОЛЮТНО нищо нямаше дори и заченка на цици
![]()
![]()
дъска за гладене точно...
Еми..някои имат, други нямат...природа...ничие тяло не е идеално.![]()
e,то при леличките е вече след като родят,защото на доста жени им става значително по-малък бюста най-вее и след като кърмят, като е била млада тази леличка сигурно е имала...
Бюстът не става по-малък, просто увисва и...се изпразва, някак си. Става въпрос за нещо съвсем различно.