.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен
    Просто му обясни..елементарно е.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ostavi si neshtata taka kakto sa .. ne mojesh da napravish nishto...nito mojesh da skasash s priatelq si...nito pak da tragnesh s toq det ta obicha..neka si te obicha...ne mojesh i ti da stradash pri polojenie che trqbva da si na sedmoto nebe ot shtastie .. :P
    i az sam na tova mnenie

Re: TOI E VLUBEN DO POLUDA V MEN AMA AZ V NEGO NE

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MI6LETO 92
    NA4I SA 6TE VI RAZKAJA VSI4KO NA KRATKO.TOI E LUD PO MEN O6TE OT PREDI GODINA ,NO AZ SAM S DRUGO MOM4E KOETO OBI4AM BEZKRAINO MNOGO.NIE SME OT EDIN KLAS .TOI E TOLKOVA MIL S MEN......AMA AZ NE MOGA DA MU OTVARNA SAS SA6TOTO PODARQVA MI ROZI ,OBQSNQVAL MI SE E HILQDI PATI V LUBOV,NO AZ NE MOGA MN MI E GADNO.TOI DORI E PLAKAL HILQDI PATI ZA MEN I KATO NI GLEDA KAK SE CELUVAME S GADJETO MI...........STAVA MN KOFTI [-o< POMOGNETE MI PLS.KAK DA MU KAJA 4E NQMA DA SE POLU4I NI6TO TAPO AMA MI E MN GADNO HHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPP PPPPP MMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    da na teb ti e lesno da si s tozi koito obi4a6 id a ne ti dreme za tozi koito obi4a teb...prosto ne znae6 kakvo e da obi4a6 momi4e i da q gleda6 kak si prekarva gotino s dugi mom4eta...moje da ti e gotino s tozi v momenta no sled vreme nqma da e taka...
    takuv e problema na bulgarite za6toto vseki gleda na nego da mu e dobre.v su6tiq slu4ai ti gleda6 s tova mom4e da ti e dobre bez da misli6 dali toi e iskren ili te obi4a....
    Samo znam 4e razbiva6 sarceto na mom4eto koeto te obi4a i lee sulzi za lubovta na jivota si...
    Za takiva ne6ta 4ovek trqbva da ima golqmo surce...ne malko samo kolkoto za nego.

!!!
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си