Преди една година харесвах едно момиче от моя клас. Бях здраво хлътнал по нея. Държах се много мило с нея, подарявих й разни работи, излизахме заедно. Всичко вървеше много на добре.Но...(винаги има това но) се оказа, че тя много ме харедсва, но само като приятел. Тя просто ме остави да хлътна по нея и накрая ми каза, че иска да сме само приятели и нищо повече. Разбрах всичко това след като видях, че си има гадже, която тя криеше от мен доста дълго време. Беше ми много кофти за известно време, както и на нея. Но при тази ситуация трудно може да се направи нещо. Но аз знам защо ми беше толкова гадно на мене, защото по онова време тя беше единственото момиче за мен. Недей да се впрягаш толкова, каквото е такова. Опитай се да го накараш да повярва, че ти не си единственото момиче за него. Ако искаш да му помогнеш запознай го с други момичета, които познаваша и мислиш, че ще ну допаднат. Това може би е единствения начин да му помогнеш. Също така опитай се да си малко по-строга с него. Не му показвай, че се колебаеш. Просто го отрежи. Може да му е много неприятно в началото, но при тази ситуация, повярвай ми за негово добро е.