.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Просто Историйка
    Guest

Една историйка

Ето я и моята историйка ще гледам да ви я преразкажа по на кратко :
    С едно момиче се познаваме от 2 години горе долу , излизаме си заедно и т.н. и взехме че станахме много добри приятели може да се каже че знаем всичко един за друг.Тая година нещо си я бях харесал и тръгнахме.Две , три седмици беше всичко просто идеално!НО по едно време тя охладня по незнайна за мене причина първо не искаше да ми каже но после ми каза че просто още не може да свикне с мене че ме чувства повече като приятел...мислех си че ще можем да изгладим нещата но не стана, и така се стигна до края на малката ни връзка разбрахме се да си останем приятели.НО как да се държа че все едно нищо не е станало като супер много си я обичах а тя не ми отвърна със същото...Дълбоко в себе си искам пак да се съберем да е както преди всичко да е идеално...но нека бъда реалист...
    Искам да ви питам дали все пак ще проумее след време какво е загубила едно голямо приятелство и може би една идеална връзка защото още си мисля че мн ама мн си пасваме.
    И според вас какво да правя след тази раздяла...аз мисля да се отдръпна,ама има и друг проблем че сме от едно училище и ще се виждаме всеки ден...Та молбата ми е да дадете някой съвет
    Не мога да опиша всичко което ми е на душата ама се надявам поне малко да сте ме разбрали

Просто Историйка
    Guest

.

Забравих да кажа че по принцип аз дадох повод да скъсаме защото ми беше тежко че така се държи едно такова студено,безразлично,но естествено исках да чуя и тя какво мисли.И така се стигна до края,не го исках ама всякаш беше по добре...отколкото да се измачвам още!Ако има още нещо да се сещам ще пиша...

Фен
    Град
    Пазарджик
    Евала, че си направил така че да скъсате, защото това щеше да продължава много. Относно вас, лично мое мнение е че ще се съберете пак и всичко ще си е наред, ако няма някой до нея.
    Любовта е по-силна от всичко

nqma zna4enie
    Guest
    Честно казано.това че на теб ти е било тежко не значи,че и на нея не е.Пък и не е сигурно че връзката ви ще е идеална.Но аз оставам с впечатлението,че ти обвиняваш нея,че сте скъсали.Пък и тя ти е казала"не може да те приеме като гадже".Щом си и толкова добър приятел,трябва да я разбереш и да си останете приятели.Ако имаш късмет може и да станете нещо повече от приятели,но първо трябва да изчакаш и второ не се отдръпвай,защото мисля че така ще сгрешиш...

Просто Историйка
    Guest

.

Цитирай Първоначално написано от nqma zna4enie
    Честно казано.това че на теб ти е било тежко не значи,че и на нея не е.Пък и не е сигурно че връзката ви ще е идеална.Но аз оставам с впечатлението,че ти обвиняваш нея,че сте скъсали.Пък и тя ти е казала"не може да те приеме като гадже".Щом си и толкова добър приятел,трябва да я разбереш и да си останете приятели.Ако имаш късмет може и да станете нещо повече от приятели,но първо трябва да изчакаш и второ не се отдръпвай,защото мисля че така ще сгрешиш...
    Мисля че има много вярно в думите ти...тя така и иска да си останем приятели...просто ще ми е малко трудно...имате ли някакви идеи как мога да спечеля любовта й...доста трудно ще стане ама...

Фен
    Град
    Пазарджик
    Ще стане, ще стане
    Любовта е по-силна от всичко

Голям фен
    Град
    дианабад
    Има едн мисъл за, която много харесвам: "Любовта е като къщата: уважението са основите, приятелството са стените, а покрива - страстта"
    Само не разбрах "Искам да ви питам дали все пак ще проумее след време какво е загубила едно голямо приятелство" защо трябва да го губи това приятелство и след като сте се разбрали всичко да е както преди не мисля, че ще е много коректно от твоя страна да се отдръпнеш.

Ами щом е искала да си останете приятели зна4и приятели....те 4увствата да си 4увства,за жалост тя се е заблудила 4е ги има!Понякога 4овек не е сигурен в 4увствата си и накрая осъзнава 4е ги няма.....много гадно изпитвала съм го!!Ама като не сте сигурни не запо4вайте нищо мама му.....
    Тук май се отклоних!Ами ако толкова искаш да си я върнеш,просто трябва да я накараш да те пожелае не само като приятел ,а това е малко трудно.Щом сте скъсали заради това 4е тя те е приела пове4е като приятел ,зна4и може би би било трудно да се полу4и отново нещо По-добре я забрави,останете си добри приятели ,ако е възможно

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Просто Историйка
    ...тя така и иска да си останем приятели...просто ще ми е малко трудно...имате ли някакви идеи как мога да спечеля любовта й...доста трудно ще стане ама...
    Ami kato nachalo se s1glasi da si ostanete priqteli. Nqma da e pak s1shtoto priqtelstvo, no tova moje da e novo nachalo na edna nova vr1zka... A moje i po-k1sno da razberesh, che e po-dobre da si ostanete priqteli otkolkoto neshto poveche. Ako se s1glasish da b1dete otnovo priqteli, shte si po-blizo do neq i taka shte imash v1zmojnost da razkrivash chyvstvata si... Jelaq ti yspex!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    С времето, чувствата ти може и да избледнеят, кой знае...
    Според мен, няма смисъл да разваляш приятелството ти с нея.
    Успех.

Guest
    mhmmmm...taka zna4i o6te si vluben v neq. po dumite ti li4i 4e si stra6no silen i moje6 da q zabravi6. nqma da te syvetvam ni6to.samo 6te ti razkaja na kratko kakvo se slu4i s edni moi priqteli. i te bqha 'just friends' momi4eto osobeno mnogo se hvale6e 4e ima 'nai-dobyr' priqtel,4e vsi4ko spodelq s nego i 4e toi q razbira.samo 4e kakto v reklamata na 'sprite',mom4eto be6e vlubeno do poluda v neq ot 1 godina. taka..po4naha se rojdennite dni na ob6tite im priqteli i na vseki kupon bqha zaedno,celuvaha se...vsi4ki mn se radvahme za tqh. i na sledva6tiq den ni6to...i taka nqkolko pyti.momi4eto ne moje6e da osyznae kvo i se slu4va NO nakraq razbra 4e tva e 4oveka,koito e lud po neq,koito i dava vsi4ko.i est trygnaha i do den dne6en sa si zaedno,6tastlivi ve4e 4ti mesec!ta..misylta mi be6e...dai i malko vreme da osyznae kakvo i se e slu4ilo,ne q nasilvai,napravi taka 4e da te vidi s drugo momi4e...dryj se neprinudeno..ako useti revnost po skoro 6te razbere 4e ima 4uvstva kym teb.nadqvam se da pomogne! uspeh i posle razkaji kakvo e stanalo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си