Ето я и моята историйка ще гледам да ви я преразкажа по на кратко :
С едно момиче се познаваме от 2 години горе долу , излизаме си заедно и т.н. и взехме че станахме много добри приятели може да се каже че знаем всичко един за друг.Тая година нещо си я бях харесал и тръгнахме.Две , три седмици беше всичко просто идеално!НО по едно време тя охладня по незнайна за мене причина първо не искаше да ми каже но после ми каза че просто още не може да свикне с мене че ме чувства повече като приятел...мислех си че ще можем да изгладим нещата но не стана, и така се стигна до края на малката ни връзка разбрахме се да си останем приятели.НО как да се държа че все едно нищо не е станало като супер много си я обичах а тя не ми отвърна със същото...Дълбоко в себе си искам пак да се съберем да е както преди всичко да е идеално...но нека бъда реалист...
Искам да ви питам дали все пак ще проумее след време какво е загубила едно голямо приятелство и може би една идеална връзка защото още си мисля че мн ама мн си пасваме.
И според вас какво да правя след тази раздяла...аз мисля да се отдръпна,ама има и друг проблем че сме от едно училище и ще се виждаме всеки ден...Та молбата ми е да дадете някой съвет
Не мога да опиша всичко което ми е на душата ама се надявам поне малко да сте ме разбрали