Зависи на какви момичета попадаш. Според мен хората се деялт на две главни групи: такива, които се отдават страшно много на другия и ако/след като ги разочарова, правят нещо като поставяне под един общ знаменател и по-трудно допускат хората до себе си; другите си падат по по-разкрепостените връзки (дори за една нощ), за тях всичко е удоволствие и забавление, дори неща като изразяване на чувства ги дразнят.
"Просто според мене имам доста повече акъл в главата от колкото повечето мои връсници просто мисля по трезво" - всички си мислим така! В 6ти клас бях сигурна, че света се върти около мен и всички наоколо гледат само в мен, сега ми е страшно смешно как съм могла да мисля така; кой би забелязал една дванадесетгодишна хлапачка. И това съм го осъзнала, обаче сега също смятам, че мисля по-разумно от връстниците ми - понякога е така, понякога - не. "Всеки е прав сам за себе си"
Единсвеното, което не ми стана ясно е какви съвети очакваш? И м/у другото, ако не ти се струва много лично, коя зодия си?