.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Shalalala
    Guest

А вторият път как беше?

Всички знаем ,че първият път не винаги е това,което сме се надявали да бъде.А вторият как беше при вас?Същото или много по добре или по зле?

Po-dobre est znaesh toga si savse spokoen i ti e mn po-lesno kato veche ti se e sluchvalo est

Мега фен
    Болеше, докато го вкара. Иначе се кефех на мъжа и ми беше приятнп най-вече заради това.

Guest
    Бил съм малък не си спомням кви съм ги вършил мухахаххааааааааааааааа

Guest
    при мен втория път беше като по учебник дълго, и на двамата ни беше супер яко абе ваобще нямаше по добър секс ама след него аз вече си викам то 1вия път мина 2рия супер добре начи вече са ок нещата ама не беше така 3 4 дори и 5 бяха некви провали то не ставаше че сваршвах супер бързо и кво ли още не то ако става дума и още сваршвам доста барзо де ама с времето ще си доиде на мястото всичко

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Втория път беше мн по-прекрасен от първия
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    1 kat 2,2 kat 3... abe sled 10 vsi4ko e perfektno!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И втория не беше много добре

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ami az na 13 tq na 13 az nqmam nikakva ideq za kakvo stava vupros, tq su6to, ob6to zeto purvite 10 puti beha bati smeha, to se kusaha prezervativi (nq6e falove slava bogu) to ne moga da go sloja, ne moga da svur6a ili svurvam burzo, prebihme se ot divana kakto si behme na misionerkata ne6to tq kakvo mi butna ednata ruka i az se prebih ama se izvurtqh za da padne tq v/u mene a ne az v/u neq, ob6to zeto be6e pove4e smeh ot kolkoto sex

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ох супер беше-тъкмо се беше уволнил,не се бяхме виждали 20-тина дни и беше страхотно!

awe bole6e me pove4eot 1viq put
    Pri men 1viqput be6e bez kruv i za smetka na tfa 2riq /pak be6e bez kruv/ no s ujastni bolki
    OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE

Голям фен
    Град
    София
    общо взето същото..

Супер фен
    А третия и четвъртия как бяха?!
    Нормално е първите няколко пъти да има известна доза притеснение,което се поражда от срама и липсата на опит!
    С времето всичко си се подрежда- втория път е по-добре от първия,третия-от втория.....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Alayy
    Guest
    Хахаха ами аз какаво да ви кажа много ми е било странно винаги защото мен не ме болеше нито първия нито втория път ..... Бях си девствена и вси4ко както си трябва само дето втория път имаше кръв ама не болеше!Нз можее би защото партниорами наистина си разбираше от това което прави хубаво беше

Супер фен Аватара на sometimes_
    Втория път беше далеч по-сполучлив от първия. Е, пак болеше докато го вкара, ама не беше такава излагация като първия.
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си