- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- море без ваще-щуротий-живот
какво правите, когато ходите на море без ваще(с училището например) при условие, че даскалицата е много печена и ви пуска дето си щете ? дикотеки? Звучи изтъркано? Къпане през нощта в моретоправене на номера на съучениците? Айде давайте идеи
![]()
![]()
Be yourself no matter what the others say!
az predpochitam da xodq s kompaniq ot priqteli na more i vinagi sum si izkarvala super qko..Pravila sum vsichko,koieto moje da rodi edin bolen mozuk..![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
под "всичко, което може да роди един болен мозък"какво имаш в пред видпонеже моя не е
![]()
Не събирай идеи какво можеш да правиш.Като отидеш просто прави каквото ти си искаш.Нали това е целта на морето
![]()
На море с наще запоследно ходих, когато бях на 11-12 (не помня точно), но пък на море с даскалото никога не съм ходила...![]()
А иначе какво правя - каквото си поискам, но нищо по-особено, може би защото ходех все в Турция, а там го няма купона, характерен за нашето Черноморие.Но пък тази година ще съм в Приморско и мисля, че ще бъде страхотно - дискотеки, кръчми...ако остане време може и на плаж.
![]()
Аз ще съм на Приморско от 10-18 август-може да се засечем на плажаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Какво правя ли-ми след като стана към 12ч отивам на плажа-кефим се яко(волейбол,печене,къпане. ..)после се шматкаме известно време и към 11ч отиваме в някой бар с промоция и се почва... Следва размазваща дискотека и може вечерно къпане(водата е гореща-страхотно е)Междувременно се случват уникални глупости
.С една дума обожавам морето и това се описаното по-горе се повтаря постоянно.
RIDDDICK
е то е ясно че без наще е по-весело зимам си 1 приятелка и се записваме на някой лагер а няокй път живот и здраве може с повече пр. да се запишем. Тая година сам на китен след 10 дена заминавам демек на 21.07 мисля че ще си прекарам перфектнона место решавам какво ще правя не планирам предварително
![]()
Необичам да ходя на море с даскалото. По-добре с приятели или с нашите
Hihih az puk ot 18 sum na KitenПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
A po temata ei sq zaminavam i az na more s daksaloto i prosto 6te e 4udo ako se vyrna jiva.![]()
![]()
Mislim da hodim s byndji da ska4ame.No6no kypane,ligotii ludorii i sekvi gluposti.Na tva more mojebi 6te izpu6a i izpiq cigari i alkohol za 1 mesec na pred
![]()
Ami za men se o4eratava da otida s gajeto na more taka 4e shte ima qko razcepvane a moje bi i neshto pove4e na tumno na plaja samo az i toikolko romanti4no
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
ohhhhhh....to4no tfa mi predstoti sled 2 sedmici......izlizane posred no6t napivane pu6ene..abe jivot jivot i pak jivot.....ina4e za nomercata nii po princip se macame s pasta za zubi ili skrivame ne6t0 cenno...xax......ama ina4e jivot 6a se jivei skoro....;].....
хаха тва с бънджиъо яко ме изкефи... аз съм бъзлива иначе и аз бих напраявила нещо незабравиме, а това с гаджето на плажа...мечтала съм и за това, но с гадже на море не се ходи... ако си с гадже тр да си примерен или въздържан от мн неща(напр стриптиз)иначе да роматнично е тва... :P
xa nz kak si gi navil da te pusnat.........Първоначално написано от Master_88
Въпрос на пълна импровизация. Така винаги се получават най-яките неща.![]()
Оха и аз ще тичам към Приморско..на 22 август ... казвайте да прайм простотиятаПървоначално написано от p4elata_brumze
Зависи изцяло от компанията...
Подкрепям те напълноПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Иначе въпроса ми не е по темата но все пак:Я си кажете български необвързани(може и обвързани)момичета правили ли сте секс на морето за една вечер и ако не бихте ли правили?
RIDDDICK
това отгоре беше от мен![]()
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
Еми кво..Принципно аз ходя точно 3-4 пъти на плаж...през другото време на ДЕНЯ спя...пък спя заради случилото се през нощта =) Обикновено сме из града, кръчма някоя, понякога правиме и парти на веселите пейки...голям почитател съм на нощното къпане също така =)
Primorsko 5-15 avgust, hotel 4ernomorec, pleven ezikova gimnaziq, qki daskali, pulen rai, tva e!
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
xa..mi togava e pulen rai..obiknoveno ne hodq s mnogo hora..nai-mnogo s 5/6.. prekarvame super..kupeme se kum 4 am..obikalqme..vurshime gluposti.... a be kef da stava .
Ей сега като ви чета,направо ми се плаче.Напивания,нощно къпане и после ваще иват да ви прибират целите в черно,а вие в ковчег.Много внимавайте какви ги вършите и си пазете живота.То и аз не че съм божа кравичка,но сега като се замисля доста често съм предизвиквала съдбата
това пък да отидеш на мари с даскало е най-тъпото нещо, което може да направи човек. възможността да попаднеш на готина даскалка е 1:1000000, а и... със съученици на море... не, благодаря. плюс няколко даскала... още по зле!![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
mi az ko da kaja kat sam si na moreto vii mi se kefite 4e 6te idvate za nqkolko dena pak az ko da praq osven da va draznq:P