- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kremove za obezkosmqvane
kolko struva gore dolu edin krem za obezkosmqvane i kakva marka
plss kajete mi po burzo
да и аз бих искал някой да ми предложи някакъв хубав крем.и да ми кажете колко горе-долу дни държи има ли гадни ефекти абе изобщо сичко което може да кажете относно тея кремове(извинявам се за нахалността,ама искам да се информирам)Първоначално написано от IsKAmMmm
еми veet смятам че е доста ефикасен но за цената незнам защото одавна минах на кола маска![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Българските са около 2-3 лева, а чуждестранните като Veet и Strep са между 6-10 лева.
az pak 6te ti prepora4am sled kato svar6i6 s krema da se naso4i6 kam epilator i post samo s nego otna4alo po 4esto dokato sa malki i post 6te namaleqt az pone taka napravih i sega go polzvam dva pati v sedm i nemam nikvi problemi 6toto s tova braSnene stava mnogo gadno ama 4ak sled nqkolko brasneneta abe edin vid kakto ti e bradata na liceto kolkoto pove4e brasni6 tolkova po tamna i tvarda stava s tqloto e sa6toto
veet е около 13 лв. , но зависи и откъде си го купиш, въпреки че би трябвало навсякъде да са на една цена. Яно си решил с крем депилатоар да си махнеш космите но както казаха по-горе с епилатор е по-добре а ако нямаш - кола маска - топла на козметик, може и в къщи да си я "сготвиш" или си купуваш лентички от аптеката (в аптеките се продава и топла кола ама аз лично не ти я препоръчвам)
резултата след veet е като след бруснене - след 2 дена трябва пак, само дето не ти стават червени петънца и е сравнително бързо
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y