.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    renito
    Guest

vapros kam mom4etata

Здравейте!!!!Искам да попитам вас мом4етата във форума какво харесвате в 1 моми4е?Оби4ате ли да разговаряте с нея и такива неща.

Супер фен
    Искам да е топ модел, богата и тъпа. Оттам нататък ич не ми пука дали ще си говорим за нещо или не.

renito
    Guest

ok

ok mersi

Град
    panagiuriste
    Ami az nai-mnogo haresvam iskrenosta v edno momi4e,na4ina po koito se durji i govori su6to e ot golqmo zna4enie! Iskam nai-ve4e momi4eto do men da me razbira i podkrepq,da e do men kogato imam nujda ot tova..............razbira se az 6te otvurna sas su6toto! :P

1 f trebe da ne e prosto !!!

Град
    София
    Преди да отговоря по темата искам само да отблежа, че съм нов във форума и се надявам да не бъдете твърде строги към мен и грешките, които евентуално може да допусна
    Та значи какво харесвам в едно момиче ли? Ми първо, разбира се говоря за по-млади години е много важен външния вид на едно момиче. Не е нужно да е някоя манекенка с перфектното тяло, но поне да полага известни грижи върху тялото си. Да се поддържа с други думи. Второ за мене е много важно да мога да си говоря с нея. Имам предвид всякакъв вид разговори. От най-обикновени ежедневни приказки, до възможно най-интимни. И тъй като лично аз не смятам да се женя в близките 6-7 години друго не мисля, че е чак толкова важно. А и още едно нещо, не обичам момичето да се лигави твърде много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си