- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mladi roditeli?
Moqta nai dobra priqtelka kato sestra mi e e bremenna ot gadjeto i tq e na 18 toi e na 19 i dvamata se obi4at adski mnogo tq ne mu e izneverqvala a toi na neq mai da spored men ne trqbva da obry6ta gryb na moqta priqtelka kakto pravi v momenta a da e do neq i da re6at dvamata kakvo 6te pravqt
миланистката...ти си по-куха от твоята приятелка. Кажи и да нарпави аборт........не съсипвай живота на момчето, а и твоя!
Mom4eto pravi gre6ka a tq nqma da napravi abort dokato ne razgovarqt tova e jivota trudnost prepqdstviq koi ne trqbva da se otbqgvat
Не искам да защитавам никой от двамата но, я помисли... САМО НЕГОВА лие грешката? Нали двамата са си легнали, двамата са се изчукали? Отговорността е ОБЩА, не мислиш ли?
Da,otgovornostta e ob6ta!Aide ve4e ostavete gi namira da se opravqt sami tqhen si e problema i te re6avat ,kakvo 6te pravqt!!!!!!!
Нито им пречим, нито им се бъркаме. Момчето иска съвети - даваме му.Какво толкова?
А ти си предубедена, личи от всичките ти постинги. Разбирам, че ти е приятелка и искаш да я защитиш (може би и аз бих постъпил така), но това не става като засипеш момчето с обвинения.
Ако искаш да направиш нещо добро за нея - хващай я и я води да прави аборт. Няма друг начин явно, да не отлага повече.
п.п. - Милан rulzz!@![]()
![]()
Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!
Това баба знае, това си бае... отговорност, та отговорност...Първоначално написано от milanistkata
А нейната отговорност къде е? Да вземе кинтите за аборт и да не го направи... това ОТГОВОРНОСТ ли е???
хахаха като гледам кви неща пише момчето вярвай ми няма да дойде и на погребението ти!!!!Първоначално написано от milanistkata
А и не виждам за кво да лъже....човек, който иска помощ и съвет няма смисъл да лъже! остави го на мира ако мен питаш и си нарпави шибания аборт. Не му прецаквай живота.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Между другото той може да се държи като пиклъо, но ти се държиш като .....уф нямам думи просто като разбрах кви е правила!
пп:имах предвид твойта приятелка...
Toi e obi4a nqma drugo kvo da kaja
na men slava bogu ne mi se e slu4valo![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
maika mi me e rodila na 18![]()
edna moq sau4eni4ka se omuji na 15 ama o6te nqma bebe![]()
kom6iikata mi rodi na 15 ba6tata e nezvesten,a sega e na 16 jivee s nqkav i 4aka vtoro lape ot nego
ох..дано да няма такива изцепки
I pri men e gore dolu syshtoto.Maika mi e zabremenqla na 18 i e rodila na 19,a bashta mi togava e bil na 21.Ojenili sa se predimno zaradi men,vse pak az sym nejelano dete ama kvo da se prai deПървоначално написано от ^SpideR^
No vse oshte sa si zaedno,dori si imam i sestra na 10
Ne vinagi ozna4ava,4e kato sa se ojenili rano sled tova shte se razvedat
![]()
нищо чудно, че ми звучи познато..и моите родители са така..даже не познавам майка си.......Първоначално написано от ^SpideR^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така,та по темата.Имам позната,която си роди бебчето,като беше почти на 17,забременя на 16.Сега бебока май е на около годинка,ама не съм я виждала много отдавна.Не знам дали е щастлива,но с таткото си живеят заедно.Познавам още едно момиче,което роди,като беше на 15.Много много не си гледа бебето,родителите я изгониха от тях,живее при приятеля си.Прави доста шумни купони в тях?Ако забременея преди да навърша 18,честно казано не знам,какво бих направила.Дали бих задържала това дете?Може би да?Просто нямаше да мога да прекъсна живота на собственото си дете!Един вид аз предричам съдбата му,то няма право на глас.Едно пропиляно бъдеще,заради моите грешки.Ами ако именно това дете,направеше света по-добър.Ако откриеше нещо велико или помагаше на хората и спасяваше живота им.От друга страна,щях изцяло да завися от родителите си.Те щяха да се сдобият с едно бебе,тей като аз нямаше да имам материалната възможност да го гледам.Ще трябва да забравя за шумния нощен живот!Дали бих могла на този етап от живота ми????
PS Бих искала да попитам,ако момичето забременее,докато е още ученичка,какво става.Може ли пак да ходи на училище след като роди?Или? Мерси за отг.
moq sasedka(ciganka) 92ri nabor rodi predi nqkolko meseca. 4aveto e jivo i zdravo i ni6to mu nqma ama se pak tva e palna glupost![]()
![]()
![]()
Аз и приятеля ми сме на 21 и си говорим,че въпреки безопасния секс,който правим може и да стане фал.Въпросът е,че аз по здравословни причини не мога да правя аборт и ще стане супер гадно.На 21 съм,ако сега забременея ще родя на 22,но не искам.не такива планове имам за живота си.Иначе не познавам такива,които имат бебета преди 18.Аз лично преди 25 не бих родила-не съм готова и това е!
не ми се е случвало... [-o< слава богу
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз имам една позната дето е на 18, а майка и я е родила на 15 и са е на 34. случват се такива неща.
Защо непременно трябва да си проваляш живота,ако искаш това дете и ако сте заедно с човека,който искаш да изживееш живота си?Не мога да разбера детето какво ще прачи на живота ти,ако то е желано и ти го искаш?Не мога да разбера.Първоначално написано от Taina{}
един мой съученик е този така наречен гаф
майка му го е родила когато е била на 16
но са се оженили с гаджето и всичко е окс
И при мен е същата работа...Първоначално написано от ^SpideR^
![]()
Прав си, че най-вече страдат децата от постъпките на родителите си...
Но не ги упреквам за това.
Решили са да се разделят и са се разделили...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."