.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Скин
    Guest

Долу Педерастията

Еми какво да ви кажа. Излизам от нас, хоп съседа ме кани утях ПЕДЕРАСТ отказавам му. Вървя си по улицата, срещам, двама, барат се по гъза моля ви се, ПЕДЕРАСТИ, даже един от познатите ми е педераст. На какво заприлича това, пускам си телевизора, някав дебелак ПЕДЕРАСТ, тръгва да ми хленчи колко го болял гъза, бахти гея! Та, аз смятам, че дет видим гей, БОЙ БОЙ БОЙ! Това не е морално, не е христианско, не е, просто не е, извратено, и трябва да се спре, щом от дума не разбират, БОЙ, като толкоз искат да се ебът да варят утях, кфо ми се барат по улиците срам и позор, какво ще обясня на децата си един ден, като гледат по улицата, телевизията и там кфото и да е, педераси гледат, бахти ужаса, затуй всеки хетеросексуален българин трябва да започне да уважава правила на повече от 3000 години, и да пребива до смърт ЛИГАВИ педали, нищо против нямам -=ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ=- просто мразя ЛИГАвите педерасти! Бой!

А свирките и аналният секс християнски ли са? А употребата да противозачатъчни? Това не е ли срещу Божията воля? А християнско ли е в крайна сметка да мразиш другите вместо да ги обичаш, нали на обич към ближния ви учи Христос вас християните, а?

И какви са тези правила на 3000 години точно?

Супер фен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Всеки сам избира дали ще е хетеросексуален или хомосексуален,ти нищо не можеш да направиш по въпроса!Това си е личен избор и ти не трябва да се месиш в личния живот на другите,както и те на теб!Като не искаш да ги гледаш,обърни се на другата страна и продължи,или превключи на друг канал и т.н.

Death`Whore
    Guest
    Na men mi hareswat homosexualistite! Obichat se, ne otrichat syshtnostta si i sa shtastliwi. Kakwo losho? Towa, che na teb ti dosajdat, e drug wypros.

Град
    Царев Брод
    Положително е наложително дамите с пишки да бъдат пребивани със камани.

Re: Долу Педерастията

Цитирай Първоначално написано от Скин
    Еми какво да ви кажа. Излизам от нас, хоп съседа ме кани утях ПЕДЕРАСТ отказавам му. Вървя си по улицата, срещам, двама, барат се по гъза моля ви се, ПЕДЕРАСТИ, даже един от познатите ми е педераст. На какво заприлича това, пускам си телевизора, някав дебелак ПЕДЕРАСТ, тръгва да ми хленчи колко го болял гъза, бахти гея! Та, аз смятам, че дет видим гей, БОЙ БОЙ БОЙ! Това не е морално, не е христианско, не е, просто не е, извратено, и трябва да се спре, щом от дума не разбират, БОЙ, като толкоз искат да се ебът да варят утях, кфо ми се барат по улиците срам и позор, какво ще обясня на децата си един ден, като гледат по улицата, телевизията и там кфото и да е, педераси гледат, бахти ужаса, затуй всеки хетеросексуален българин трябва да започне да уважава правила на повече от 3000 години, и да пребива до смърт ЛИГАВИ педали, нищо против нямам -=ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ=- просто мразя ЛИГАвите педерасти! Бой!
    Секи сам избира накоността си...ако утре някой говори за теб същото , но не че си Педер**т , но че харесваш прекалено много момичетата , как ще се почувстваш ? И междо другото спазвай малко цензура

Guest

Дам и преди 3000 г. всеки е бил такъв .. хомосексуалист(говоря за мъжете) , защото преди 3000 г. много войни много нещо и то сред много мъже (а мъжете без секс не могат да удържат 4-5 г.) и е нормално да са ставали такива , така че преди всеки втори е бил такъв. А ти не искаш ли например когато приятелката ти е с тебе да я пипнеш или да я целунеш нищо че е на улицата , ми на така се чувстват и хомосексуалистите.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Те не са хора за мен

Град
    Царев Брод
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Те не са хора за мен
    Сталин като известен психологичен случай е положително интригуващ душевно болен индивид. Чрез модерна апаратура учените от университета в скопие установиха че треска от иглостно дърво положително е била забита във фронталния лоб във дясното полукълбо на другаря сталин причинявайки сериозни дискомфорти в областа на едната му ръка. А хомосексуализма се дължи на деневилация във десния фронтален малък мозък причинявщ чувство на незадоволеност от общественото и общо прието мнение и нормално приетите норми причинявайки сериозни обществени скандали. Психологията е интригуваща наука
    Семеен психиатър лоботомист, на вашите услуги драги болни хора и побъркани индивиди.

що не ги нарита

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    trqbvashe da gi natupash mesto da ni se obqsnqvash tuka

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    хаха

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™

Цитирай Първоначално написано от проф.Спиридон
    Положително е наложително дамите с пишки да бъдат пребивани със камани.
    А,ако няма друг начин,колега психиатър,нека поне се смеем на некомпетенстността,с която ги е дарила майката Природа....и бог да се смили над "кашкавалените" им души.Амин.

skin bratle napulno sum suglasen s tebe.tva za mene NE E normalno i xorata s takiva "naklonnosti" sa psixi4no bolni,a kolkoto do "nakolnnostite" tva ve4e si e 4ista moda i lignq (daje nqkoi napraixa dosta pari ot tva).
    i su6to si mn prav za decata i ako v bude6te imam dete i xoda po ylicite i vida nqkuv takuv nz dali 6e se zdurja da ne my s4ypa zubite.
    WE ARE ELECTRONIX

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Те не са хора за мен
    tlo4no taka =D>

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Няма ли кой да я заключи тая тема. Няма да се занимавам да ви обяснявам колко сте заблудени и ограничени, а ще ви кажа следното :
    Сексуалната ориентация не е избор, а генетично заложена...
    Не би трябвало да ви бърка кой с кога спи
    Гейовете са страшно освободени и толерантни хора
    Не живеем в каменния век...

Няма да си троша нервите с вас, живейте си в своя ограничен едностранчив свят, където всичко което е различно от вас трябва да мре... А гейовете ще си живеят и ще се обичат независимо дали сте против или не
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    В института по наУчни изследвания
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Няма ли кой да я заключи тая тема. Няма да се занимавам да ви обяснявам колко сте заблудени и ограничени, а ще ви кажа следното :
    Сексуалната ориентация не е избор, а генетично заложена...
    Не би трябвало да ви бърка кой с кога спи
    Гейовете са страшно освободени и толерантни хора
    Не живеем в каменния век...

Няма да си троша нервите с вас, живейте си в своя ограничен едностранчив свят, където всичко което е различно от вас трябва да мре... А гейовете ще си живеят и ще се обичат независимо дали сте против или не
    1-вото ви грешно разсъждение е че гейовизмът е бил генетично заложен ЪПСУРД.
    2-ро: Много ни бърка кой с кого спи
    3-то: Права си, не живеем в каменния век когато е имало най-много гейове, а в 21 век.
    ФОРМУЛАТА НА ЖИВОТА Е: МЪЖ+ЖЕНА=ДЕТЕ
    Имате нужда от помощ?
    Чудите се какво да правите?
    Д-р Ливайн - на вашите услуги!

Nqma ni6to lo6o kato se obi4at da se zemat.i samo se zamisli koi ne e normalniq v slu4aq i koi e po "GRE6NIQ" te za6toto iskat da sa 6tastlivii ili ti koito iska6 edvali ne dago obie6 koe e po golqm "GRQH".

Повече от фен
    Град
    ;]
    Долу педерастите, да живее мъжката любов

П.С. Искам тук да благодаря на лекарският колектив на форума
    за съветите и професионалните си мнения които дават ;щ

те са лекари колкото аз съм ди-джей

She-Devil
    Guest

Светът си е съвсем на място, ако питаш мен!Ама не ме питаш,е нищо аз да си отворя остата!!! Та ...мисля,че ти имаш не малък проблем...и си го изкарваш на кой?Ами на различните разбира се.Реши си проблема, изтрий си суполите и бягай при мама да те гушни!!!
    =D> Имам приятели хомо и не мисля, че са нещо по-различно от нас ...Не всъщност от вас...(аз не се вписвам в категорията нормални).Какво да кажа за хомо?Супер добри приятели са.Разбират те по-добре от всеки друг.Не, не мога да се оплача!!! Защо различните се отблъскват?Защо се делим подяволите?!Защо?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си