.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: mladi roditeli?

Moqta nai dobra priqtelka kato sestra mi e e bremenna ot gadjeto i tq e na 18 toi e na 19 i dvamata se obi4at adski mnogo tq ne mu e izneverqvala a toi na neq mai da spored men ne trqbva da obry6ta gryb na moqta priqtelka kakto pravi v momenta a da e do neq i da re6at dvamata kakvo 6te pravqt

Guest
    миланистката...ти си по-куха от твоята приятелка. Кажи и да нарпави аборт........не съсипвай живота на момчето, а и твоя!

Mom4eto pravi gre6ka a tq nqma da napravi abort dokato ne razgovarqt tova e jivota trudnost prepqdstviq koi ne trqbva da se otbqgvat

Не искам да защитавам никой от двамата но, я помисли... САМО НЕГОВА лие грешката? Нали двамата са си легнали, двамата са се изчукали? Отговорността е ОБЩА, не мислиш ли?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Da,otgovornostta e ob6ta!Aide ve4e ostavete gi namira da se opravqt sami tqhen si e problema i te re6avat ,kakvo 6te pravqt!!!!!!!

Нито им пречим, нито им се бъркаме. Момчето иска съвети - даваме му.Какво толкова?
    А ти си предубедена, личи от всичките ти постинги. Разбирам, че ти е приятелка и искаш да я защитиш (може би и аз бих постъпил така), но това не става като засипеш момчето с обвинения.
    Ако искаш да направиш нещо добро за нея - хващай я и я води да прави аборт. Няма друг начин явно, да не отлага повече.

п.п. - Милан rulzz!@

Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!

Цитирай Първоначално написано от milanistkata
    Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!
    Това баба знае, това си бае... отговорност, та отговорност...
    А нейната отговорност къде е? Да вземе кинтите за аборт и да не го направи... това ОТГОВОРНОСТ ли е???

Цитирай Първоначално написано от milanistkata
    хахаха като гледам кви неща пише момчето вярвай ми няма да дойде и на погребението ти!!!!
    А и не виждам за кво да лъже....човек, който иска помощ и съвет няма смисъл да лъже! остави го на мира ако мен питаш и си нарпави шибания аборт. Не му прецаквай живота. Между другото той може да се държи като пиклъо, но ти се държиш като .....уф нямам думи просто като разбрах кви е правила!

пп:имах предвид твойта приятелка...

na men slava bogu ne mi se e slu4valo
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Повече от фен
    maika mi me e rodila na 18

Guest
    edna moq sau4eni4ka se omuji na 15 ama o6te nqma bebe

Guest
    kom6iikata mi rodi na 15 ba6tata e nezvesten,a sega e na 16 jivee s nqkav i 4aka vtoro lape ot nego

Голям фен
    Град
    София
    ох..дано да няма такива изцепки

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    доста хора , които са се оженили на по 15-16 след това се развеждат
    майка ме е родила на 18-19 а бащата завършвал гимназия...после се оженили...сега са разведени...мамка му!хора поживейте си малко пък тогава деца само децата страдат от това...
    I pri men e gore dolu syshtoto.Maika mi e zabremenqla na 18 i e rodila na 19,a bashta mi togava e bil na 21.Ojenili sa se predimno zaradi men,vse pak az sym nejelano dete ama kvo da se prai de No vse oshte sa si zaedno,dori si imam i sestra na 10 Ne vinagi ozna4ava,4e kato sa se ojenili rano sled tova shte se razvedat

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    доста хора , които са се оженили на по 15-16 след това се развеждат
    майка ме е родила на 18-19 а бащата завършвал гимназия...после се оженили...сега са разведени...мамка му!хора поживейте си малко пък тогава деца само децата страдат от това...
    нищо чудно, че ми звучи познато..и моите родители са така..даже не познавам майка си.......

Guest
    Така,та по темата.Имам позната,която си роди бебчето,като беше почти на 17,забременя на 16.Сега бебока май е на около годинка,ама не съм я виждала много отдавна.Не знам дали е щастлива,но с таткото си живеят заедно.Познавам още едно момиче,което роди,като беше на 15.Много много не си гледа бебето,родителите я изгониха от тях,живее при приятеля си.Прави доста шумни купони в тях?Ако забременея преди да навърша 18,честно казано не знам,какво бих направила.Дали бих задържала това дете?Може би да?Просто нямаше да мога да прекъсна живота на собственото си дете!Един вид аз предричам съдбата му,то няма право на глас.Едно пропиляно бъдеще,заради моите грешки.Ами ако именно това дете,направеше света по-добър.Ако откриеше нещо велико или помагаше на хората и спасяваше живота им.От друга страна,щях изцяло да завися от родителите си.Те щяха да се сдобият с едно бебе,тей като аз нямаше да имам материалната възможност да го гледам.Ще трябва да забравя за шумния нощен живот!Дали бих могла на този етап от живота ми????

PS Бих искала да попитам,ако момичето забременее,докато е още ученичка,какво става.Може ли пак да ходи на училище след като роди?Или? Мерси за отг.

Guest
    moq sasedka(ciganka) 92ri nabor rodi predi nqkolko meseca. 4aveto e jivo i zdravo i ni6to mu nqma ama se pak tva e palna glupost

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз и приятеля ми сме на 21 и си говорим,че въпреки безопасния секс,който правим може и да стане фал.Въпросът е,че аз по здравословни причини не мога да правя аборт и ще стане супер гадно.На 21 съм,ако сега забременея ще родя на 22,но не искам.не такива планове имам за живота си.Иначе не познавам такива,които имат бебета преди 18.Аз лично преди 25 не бих родила-не съм готова и това е!

Супер фен
    не ми се е случвало... [-o< слава богу
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

великолепната
    Guest
    аз имам една позната дето е на 18, а майка и я е родила на 15 и са е на 34. случват се такива неща.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    znam za edno momi4e 89 nabor sia si ima bebence i go rodi normalno pri polojenie 4e e 40 kg napikana,s drehite ama kvo daprai!to na takiva slu4ai se 4udi6 dali da se smee6 ili pla4e6 ama raotata hi4 ne e rozova!Az li4no sam protiv pod 20 da se rajda 6tot si provalq6 jivota!
    Защо непременно трябва да си проваляш живота,ако искаш това дете и ако сте заедно с човека,който искаш да изживееш живота си?Не мога да разбера детето какво ще прачи на живота ти,ако то е желано и ти го искаш?Не мога да разбера.

един мой съученик е този така наречен гаф
    майка му го е родила когато е била на 16
    но са се оженили с гаджето и всичко е окс

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И при мен е същата работа...
    Прав си, че най-вече страдат децата от постъпките на родителите си...
    Но не ги упреквам за това.
    Решили са да се разделят и са се разделили...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си