.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: family issues

Hybrid View

Rozovata_panterka
    Guest

family issues

zdrasti teen4eta! mn me kefi tova forum4e, nau4ih mnogo istini za jivota no ne6o me uzada4ava
    mama mnogo 4esto mi tegli u6i4kite i me po6lqpva ..a az ve4e sym na 25 i imam suprug. mnoo e skonfuzno kogato ve4erqme i kogato razleq ne6to tq da doide i mi drupne u6enceto i da me prati v ugula vie kakvo mislite po vuprosa?
    normalno li e?

Чесно да ти кажа мисля че се базикаш ,но не мога да съм сигурна Ако това е истина наистина е кофти ситуация , защото ти вече си голяма , а и мъж имаш и тя няма кой знае какво голяма право да те шляпва . Мен само като малка са ме удряли няколко пъти и това сега с теб ми е малко странно . Може да го прави на майтап. По-добре си поговори с нея и я помоли да спре ,защото това не ти е приятно , а все пак не си на 10 . Случва се на всеки да разлее чаша , дори и на майка ти , не мисля че така трябва да се държи с теб
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    lele che maika ti mai ne e usetila koga si porasnala na 25 lele tva naprao me razbi

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
    Чесно да ти кажа мисля че се базикаш ,но не мога да съм сигурна Ако това е истина наистина е кофти ситуация , защото ти вече си голяма , а и мъж имаш и тя няма кой знае какво голяма право да те шляпва . Мен само като малка са ме удряли няколко пъти и това сега с теб ми е малко странно . Може да го прави на майтап. По-добре си поговори с нея и я помоли да спре ,защото това не ти е приятно , а все пак не си на 10 . Случва се на всеки да разлее чаша , дори и на майка ти , не мисля че така трябва да се държи с теб
    Съгласна съм с теб НАПЪЛНО!!! Според мен това би било Егати тъпотията! (сори за простотията

If4eto
    Guest
    E,dobre,de,ti za6to i se dava6? Kat te hvane za uhoto,hvani i rakata i q premesti ot tam .

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Хах тва според мен темата е супер ебавка нереално ми се струва да си на 25 да имаш събруг и майка ти да те припалва ...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не знам дали имаш СУПРУГ... Ама що не си намериш друга работа освен да се ебаваш с хората...

п.с Предай на майка ти да не те удря толкова по главата... Явно ти се отразява...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Не знам дали имаш СУПРУГ... Ама що не си намериш друга работа освен да се ебаваш с хората...

п.с Предай на майка ти да не те удря толкова по главата... Явно ти се отразява...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    a maika ti pampersite smenqva li ti,i biberon ti dava predi da zaspi6 i prikazki za leka no6t ti 4ete nali

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Прави същото, като нея.

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си