- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- MNOGO GOLQMPROBLEM VKU6TI
Zna4i v ku6ti jiveem az mama tati i po malkata mi sestra
koqto vse nastroiva mama s\y men
poslednata luja bila 4e sam spala s nai dbriq mi fr i maika mi i vqrva ...zabrani mida izlizams tqh no vsi4ko drygo 6te napravq ne i tova
dneska maika mikaza osven tova 4e e znaela 4e sma pu6ila no se e 4udilado koga 6te kriq tfa e skandal m\y trite jeni , tatko ni6to nezna dneska plakah pred nego poneje te s mama non stop se karat i tati 3 puti ni naposka i se vru6ta .... ve4e se poburkvam sestrami mi jelae snai gadnoto an sveta
na 16 sam a iskam da umra da ne jiveq ...... ndkes ne me posna do spirkata ...vikam uj da se razhodq a iskah da pu6a sega pone znam 4e znae 4e pu6a i ne mi puka...mnogo ....no uvi ne meposna a sestarmi daje hodi na poazar i pari i dade a na men ni6to samo 17 leva za karta za gratskiq ... napravone mi se jiveee a tati ne sme da kaje ni6to za da ne ni ostavi pak
molq vi daite mi savet kakvo da pravq 6te se poburkam
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE
mn nepriqtna situaciq naistina..sujalqvamam nz kakvo to4no e polojenieto vuv va6eto semeistvo,ne mojah mn mn da razbera ot tova koeto si pisala,no za6to ne pogovori6 s maika ti,vse pak ti e maika i moje bi 6te te razbere,obqsnii i 4e sestra ti q luje za6toto iska da i se obru6ta pove4e vnimanie,iska da q obi4at pove4e o tb,da e po dobrata...a btw sestra ti na kolko e
az imah podoben problem s brat mi,koito postoqnno luje6e na6te 4e sum pravela glposti,za da mu imat na nego pove4e doverie,za da e toi po dobriq-koito vs pravi kato horata,prosto zavijda6e 4e kato e po maluk ne moje da pravi tova koeto az...
mi zna4i 6tom ba6tati ne znae za tva kaji mu kaka sediat ne6tata s sestrati i kvo govori za teb no bez maikati da znae....... a az ako biah na tvoe miasto 6tiah da ia s4upia ot boi taia a i ako sidevstvena koet oe malko veroiatno moje6 da dokaje6 4e ne si spala s nikoi => ne si spala s toia tvoi priatel
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Za6to ti puka tolkova mnoo ne moga da razbera? Nqma li drugo,za koeto da misli6? Moje bi sajelqa6,4e ne ti davat pari i sa te zatvorili v kletka? Polzvai si kompa,govri po telefona- 6te ti pomogne da ne se 4uvstva6 izoliranaot sveta. Gadno e,kogato vijda6,4e na sestra ti i davat vsi4ko,a na teb - ni6to,ama karai sq....zdrave da e! Opitai se sama da si napravi6 prebivavaneto vka6ti ponosimo.Nedei da zlobee6 i da se opitva6 da promeni6 ne6to -6te stane po-zle,povqrvai mi.
Nai-malkoto- pravi se,akorqbva na puk,4e si 6tastliva! Taka na sestra ti (a i na maikati moje bi ) 6te i stane gadno!)) Aide usmihni se! Seti se za ne6to hubavo,ne moje dane tisa se slu4vali hubavi ne6ta!
леле аз имам брат и(по-голям) и аз така правех в смисъл постоянно го издавах на наще и дори понякога послъгвах но той ми предложи да бъдем комбина и от тогава нито аз него издавам нито той мене ! за каквото и да било...що се отнася до родителите ти .. хмммоите не са такива и не знам дали ще ти дам правилния съвет нопоговори с майка си и й кажи че не само сестра ти е нейна дъщеря ! да се замисли и за 2 те по равно
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ебати хоратааа.....майка ти как може да се държи така....собствената ти майка...сигурна ли си че не си се скарала преди това за нещо с нея или че ти има доверие???Нямам си и представа как и защо може един родител да се държи така със детето си....поговори с нея...кажи й че независимо дали й харесва или не и ти со й дъщеря...ако пак нещо ти се опъне кажи на баща си!В крайна сметка не си длъжна да търпиш такова отношение от МАЙКА СИ!
Ох...гадно![]()
Абе то това малкото дяволче колко е голямо,та му позволяваш да ти се качва на главата?
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...