- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща днес, неделя, 18.30..
На къде без снимки?!?![]()
Ето ги и тях:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...&AlbumId=53804.
П.П. Приличам на идиот, нали?!?![]()
ne kolkoto men...spokoino...az vinagi sym bil nai-gadniqt!!!Първоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
![]()
ina4e snimkite sa qki...ima admini i 6efove...mydri modove...qko...pe4eni potrebiteli...vsi4ko na MAX!
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
муахахаха!![]()
само пчеличката и прити разпознах...
ще ме светнете ли кой кой е?
успяхте ли да снимате мистериозния "мачок"?бтв що сте толкова оклюмали на снимките?
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Шшт, никой да не е казал кой съм
Клюмнали? Обиждаш ме, никога не съм клюмнал.. във всички спектри на тая дума![]()
и аз така....залагам че дамата на снимките е модераторка+момъка до нея с черната темиска (мачокаПървоначално написано от machoka
) а другото е просто_аз_ф
хах кажете дали да пускам тото
Не, модераторки нямаше, плюс това защо решихте, че ме има на снимките?
хах ми значи тото няма да пускам. А защо да те няма на снимките. Аз неможех да дойда и да бях свободна (бях извън София)
А защо не можеш да дойдеш, ако си свободна и си в София?Първоначално написано от FikyScHetOo
защото незнам кой е мачкаПървоначално написано от machoka
а мама е казала да не говоря с непознати... сега по-сериозно - не си падам по тези срещи
Аз също не си падам, но направих няколко изключения. И оживях. Обичам да знам с кого говоря, никовете са само до един етап.
Еми може и да се престраша...пък ти не си младо беззащитно момиче...(надявам се)...тъй де - нищо не се знае
На вчерашната среща дойде младо беззащитно момиче, съвсем сама, без да познава никой, без да е виждала никой на снимки, като предварително даде номера си на непознат... оживя и тя.. пък си и прекара хубаво, по мои наблюдения.Първоначално написано от FikyScHetOo
Но си си права инак и си имаш пълно право да не ти допадат, в днешно време не можеш да си сигурен в нищо. Ако ти самата нямаш интерес да видиш някой ник как изглежда, как се държи в действителност, никой не може да те накара.
айде обещавам да поразмисля следващия път![]()
Мисли. \Първоначално написано от FikyScHetOo
/
само неа се пУашиш копелеееПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
хах теб те познах....освен теб....Първоначално написано от priti_kiti
Чички и Лелки...аххаахаххСя някой да не се опита да ме пречука само
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
аре де machok кажи кой си...
няма ли да ме светнете кои са останалите образи...
![]()
![]()
![]()
Аз казах вече, че на тия снимки ме няма,l не знам защо не вярвате![]()
![]()
e aide dai takiva deto te ima 4e i na mene mi e interesno koi siПървоначално написано от machoka
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
хахахахаааа.виж че не само на мен ми е интересно.Първоначално написано от machoka
искаме снимки, искаме снимки...
![]()
snimki
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Елате на някоя среща и ме вижте бре, няма да ви изям.. освен ако не сте прекалено сладички![]()
![]()