- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща днес, неделя, 18.30..
Eeeeeeee за пръв път виждам тази тема........ мн исках и аз някой път да дойна на подобна среща........ ех.... пропуснах като гледам....
P.S.: следващ път ми пишете на сл плс.....
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
ехееее много си ми далечко.ако успея да навия няколко мацки от форума да ходим заедно на форумната среща в София може и да стане ама хич не е сигурно...![]()
бтв Честит празник на всички козлодуйци!![]()
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
видяхме ги,ама не мога да разпозная останалите(освен теб и пчелата).Първоначално написано от priti_kiti
прити я кажи кои са на снимките.
![]()
еее.. мачока не ми дава да го разкривамПървоначално написано от rusalkata_
иначе другата мацка е fti4ka,пича с бялото на първата снимка е DarthRevan .. този с жълто-червената тениска е единия админ (цецо) а до него алекс.. този до мен ее хахо_хихи ( на който му се вижда само част от тениската
) и до тук съм аз...
Ама мен наистина ме няма на тия снимкиПървоначално написано от priti_kiti
или аз не довиждам.
![]()
![]()
еми кажи кой си де.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
прити м/у другото сега гледах снимките и няколко човека ми се губят кои са:онзи на каретата,един друг в черна тениска,май имаше и още един на карета...
![]()
'що толкова ви интересуват снимки? Ако някой съди за мен по дадена снимка само, въобще няма и да разговарям с него. Не съм крастав или болен, давал съм снимки, но въпросът не е в тях, а в самата идея за пиковете.
еми щото единствената твоя снимка която виждах беше онази дето си пропуснал да снимаш лицето ти.сори че ми е интересно.повече няма да се обадя.лека ви нощ.
това е щото имам 3 цирея на носа, един на лявото око и гноен съсирек по средата на челОто.Първоначално написано от rusalkata_
Още някой да иска снимка?![]()
Първоначално написано от machoka
Wow, ако е наистина такава - да!