- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща днес, неделя, 18.30..
Мараба,
ако желаете, утре /Неделя/ на пилоните на НДК - 18.30 часа най-късно да се организираме за по едно кафенце?![]()
ахах това ли е важната темами аз обещах че повече няма да хода на такива срещи..
![]()
Еми това не е форум среща, а сбирка между няколко човека, които ще пият кафе на прохладно местенце привечерПървоначално написано от fti4ka
Значи броя мен + 1, кой друг?![]()
Туй хубу, ама утре до 11-12 по обяд макс ще чакам да ми кажеш в тая тема със сигурност.. за да не идвам за тоя, дето духа.. въпреки че фтичката ще дойде, да не се ослушва..Първоначално написано от priti_kiti
Хайде останалите, не се срамувайте![]()
слънце трее се праа на красива а и съм надебеляла не ме караи да се излагамПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
ще си помисля.. може пък и да дойда да се почерпиме.. въпреки че 6:30 още си е жега...
нема да дойда
Ще изпуснеш приятна женска компания :PПървоначално написано от WILD__BOY
predpolagam az ve4e nqma smisyl da pi6a po teq temi...a admin4e 6te si pokanim li? a moder4e? primerno prosto az f 4e ne sym q vijdal ot mnogo vreme![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ти я покани, аз изгубих надеждаПървоначално написано от DarthRevan
Пс. Ей, да не вземете да забегнете на някъде, имайте предвид че имам доста ангажименти и от моя страна е възможен 'коментар' от около 10-на минути.. или ще съм по-рано с толкова или по-късно.. гледайте да не се изнесете, пък ако има нещо по-така, ще се обадя да предупредя
А... и.. алооооо съквартирантитииии, не съм видял друг да се запише в темата, въпреки че вече събрахме минималния норматив![]()
emi pokanih nqkolko 4ovekadano doidat...ako ne, vikam da gi bannem
kvo kato sa modove i admini
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Чудя се дали да идвам...![]()
задължително еПървоначално написано от p4elata_brumze
само казваш с кво си облечен, въпреки че теб единствен от целия форум ще те позная
![]()
Защо така?!?Първоначално написано от machoka
Да не си виждал някой от "малкото" снимки?
Не думай, вече ще почна да те сънувам... образа ти да ми се явява![]()
.: machoka :.
Възнамерявам да прескоча до пилоните и без това няма какво да правя ...Та значи идвам.
абе кажете нещо за срещата впечатления ала бала да се дразнят тея дето не са дошли..супер забавно беше нали
![]()
тия които не бяха могат да се 'изядат' от яд, 'щото изпуснаха двама администратори.. и едно 'шефче'..![]()
ima si pritiПървоначално написано от priti_kiti
abe ostavete gi adminite...ama 6efa...veselie da ima...super qko be6e i mnoo se radvam 4e se vidqhme....tree po-4esto da se organizirame...veselie stava i mydri ne6ta se obsyjdat...
"Мъдри неща от мъдри хора"!Първоначално написано от DarthRevan
![]()
![]()
Като цяло много яко се изкефих! Лафчето вървеше, кой кафе, кой спрайт, кой бира и т.н...всеки си "къркаше" нещо.
Много яки хора на едно място, какво друго?!? \/