.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Jazzzy
    Guest

Срам ме е !!!

Много ме е срам от гажето ми. Проблема е че вчера го правихме за пръв път но не стана в смисал аз провалих всичко, начи всичко си вървеше перфектно докато той си свали гащите и аз се изплаших от оная му работа тоест видя ми се малко гнусен не че е беше, всичко си му беше наред ма незнам какво ми стана и сега ми е неудобно пред него. Кажете какво да права моля ви

Супер фен
    Хаха, еми нормално кат за първи път. Сигурно и не си се отпуснала... Пробвайте на тъмно.

bmw_fenka
    Guest
    nqma ot kvo da se 6a6ka6.vpro4em ti na kolko godini si?tova e normalno.ti za prav pat li vijda6 h*i?ako e taka reakciqta ti e normalna.vse pak ti e gadje i trqbva s nego da mojete da govorite na vsqkakvi temi.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    На тая тема нещо й куца...Не мисля че е истинска..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен
    Затова казвам, че не трябва да се прави секс, преди човек да знае поне как изглеждат половите органи и преди да е минал 4-ти клас.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Затова казвам, че не трябва да се прави секс, преди човек да знае поне как изглеждат половите органи и преди да е минал 4-ти клас.
    но аз съм на 14

Мега фен
    Извинявай, сигурно си 8-ми клас. Обаче си пълно дете.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    -->

Jazzzy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    -->
    престанете да се подигравата а ми даите савет какво да му кажа

Мега фен
    Кажи му това, което мислиш и престани да ни занимаваш.

колежката ме вдъхнови с изцепването за 4ти клас и секса преди да знаеме как изглежда половинката ни отдолу

ми не знам какво точно да му кажеш, просто не знам, щом викаш че сичко си му е наред начи проблема не е в него проблема е в тебе и в това че сте тръгнали от малки секс да правите (кой го казва) трябва да се абстрахираш от тази мисъл че е голям и гнусен, приеми го като нещо малко и сладко (измислено животинче например което ти иде да го нацелуваш толко е сладко) извинявам се ама ме е хванала лигата, та мисълта ми беше че не трябва да го приемаш като нещо гнусно (и все пак си помисли за варианта със животинчето, може да е базик ама току виж помогнало а и на приятеля ти ще му хареса идеята с целуването по челцето )

а да и не е лошо се пак да му кажеш верно какво мислиш може пък да ти даде некъв съвет или да се измие преди да го направите за да не те е гнус

Ммммммм това което казваш ,гнусен тва онова виждам 4е май още не си готова за секс и го правиш заради него?Ако не си готова му кажи ,а пък той ако държи на теб ще разбере!Ако не разбере майната му!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

the_____
    Guest
    kat ti e gnusen go lapni da ne go gleda6 ae... fium...

Цитирай Първоначално написано от the_____
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

xaxaxaxa da ne mu e bilo ro6avo petleto 4e da te e stupisalo!

abe de4ica za vas nqma li knijki,sladkarnici na 10 trugnala sex da mi pravi.Ako ima golqm 4ep zabludeniq ti priatel 6te te boli mnogo 6tot si o6te malka.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боже мой секс на 14 няма ли кукли за теб.сега сериозно според мен за секс си много малка,а и щом нещо в собственото ти гадже ти се струва гнусно занчи,че не си и готова.И аз бях леко шашардисана и уплашена като видях член на живо за първи път.Бях докосвала и през дрехи и на голо преди това,но не бях виждала и честно казано не ми се стори най-хубавата гледка на света.А и тогава си бях наумила да правя секс с гаджето на всяка цена,но както и да е не стана тогава а няколко месеца по-късно.Просто го приемаш и толкова.така е устроен мъжът и с това гнусно нещо както се изразяваш той ни носи наслада.Аз започнах да го възприемам така.сега обичам пениса на гаджето си както и него самия.Защото той е част от човека,защото не е нещо гадно и гнусно,а нещо което доставя наслада и на двама ни и нещото,което ни съединява в 1 цяло.Малко романтично накрая излезе май,но надявам се,че си ме разбрала!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    перфектно казано!!! =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Цитирай Първоначално написано от the_____
    Maleeeeeeeeeeeeeeeeee JIJI BIJI! Ahahahahahaha ti si ba6 za teen foruma bate... po4ti si stanal teenager! Lud si! Axaxaxaxa koi ti dade da vliza6 tuka be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си