.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: famine wipes

sweet angel:)
    Guest

famine wipes

zdraveite momicheta iskam da vi pitam dali polzvate mokrite karpicki kadeto za pochistvane na intimnite chasti i dali ste dovolni?/ i koi vit ispolzvate/

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    не ги ползвам,кофти са...имам си интимен
    гел и съм си мноу доволна от него
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Фен
    Град
    У дома:)
    Е кво му се връзвате пък на тоя NSpi4. Колкото повече внимание му обръщате, толкова повече той ще продължи да ви дразни.
    А по темата- аз използвам и кърпички и интимен гел, и съм много доволна. Много са удобни, меки и т.н. Купи си sweet angel Аз лично съм използвала от много видове, но най ми харесват на Арома, защото миришат мн хубаво, на Джонсън също са яки, но не съм сигурна дали ги има в България.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Guest
    Eii jenskite 6te obqsnqt li na po-nevejite (naprimer Az) k'av e tozi gel, i k'vo pravi :P :P :P Ne vi Gavrq prosto neznam

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Toq gel e kato dush gel, ama e mai po-nejen ili neshto ot sorta... Inache se polzva, kato dush gel mai ili kato sapun, ako ne znaete kvo e dush gel . Pone az t'va znam, ne e nishto osobeno...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

а бе я ти си се мий, не разчитай на "кърпички"

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Karpi4kite sa udobni pri izlet ili dalgo patuvane,no li4no az ne gi haresvam 6tot mi izleznaha pap4ici edin pat i ot togava ne sam gi probvala pak!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си