az kato hodq ot 4 godini ne se oplakvam!![]()
Ako nqkoga se razdeli6 s lubovta,neq zamenqi za omraza,za6toto nai-tejko e da namrazi6 4oveka koito nai-mnogo obi4a6!!!
Фитнес...Ефек има ако има желание при мен имаше желание имаше и ефект...тренирам вече 2 години ходя в залата на чичо-ми и просо се е случвало да съм бил там по цял ден и направо ми е умръзнало общо взето от него не че е лош спорт ами просто се дразня на сички хора които вземат химия..толкова ли немогат да тренират и да си направят сами сичко ...затова вече се отказах ..ходя чат пaт ..от една година вече ходя на kick-box и смятам че той е мн по хубав от фитнеса просто които не е пробвал не се е зарибил...Фитнеса е за да имаш хубаво тяло и ако не ти се спортува нещо по така...
Обичам боба,леба и да ЕБА ......
Мноо ясно че има-блъскай жеуезото като луд!Аз тренирам към десетина месеца(от които 4-5 сериозни
)но въпреки непостоянството ми има ОГРОМНИ резултати.Преди бях хърба и половина,сега съм от най-едрите в класа ми
![]()
Как ще няма бе?Аз още от първата тренировка забелязах резултати по тялото(не особено големи или пък впечатляващи,ама имаше резултати),също после се чувстваш свеж и по-бодър.
fitnesa e nai-skupiq i nai ne blagodarniq sport
Za smetka na tova kato ima6 uspeh 4uvstvoto e nesravnimo![]()
Точно. Тва е идеята. Не да правиш мускули и да се правиш по дупе после пред мацките (което даже вече не е и модерно),а да подържаш добра форма,да ти е гот и да си спортуваш. Аз лично ходя отвреме-навреме. Лятото бях по-редовен,сега нямам време и занемарих фитнеса,макар че възнамерявам пак да почна. Малко скъпичко излиза,особено ако ходиш редовно. Но винаги си заслужава да поспортуваш. Е така,да ти е харабийската.Първоначално написано от Far
![]()
Ходите ли на фитнес?Харесва ли ви?Помага ли ви?От колко време ходите?Спазвате ли някаква диета междувременно?Имате ли си треньор?От колко време ходите?къде ходите?И по колко пъти на седдмица?
1. Ходите ли на фитнес ? - Да, ходя редовно.
2. Харесва ли ви ? - Верно... супер ми е кеф да дигам тежести и да си потя гъза.
3. Помага ли ви ? - Резултатите след зимата като ми свърши 6-месечната диета.
4. От колко време ходите ? - От 5 месеца.
5. Спазвате ли някакво диета ? - Да, спазвам диета - ниско въглехидратна със силно намален процент на животински мазнини.
6. Имате ли си треньор ? - Не, нямам си треньор. Не ми и трябва, знам всичко, което ме интересува.
7. Къде ходите ? - От Варна съм, ходя в спортен клуб "Херкулес".
8. По колко пъти на седмица ? - 5 пъти на седмица - 2 часа тренировка.
Ходя от година и половина...сега съм в засто заради болест...мразя ги...разбиват ми тренинга....аз лично ходя за сила не за релеф и не се блъскам с нищо..и по-добре....бодибилдинга е култура не просто да блъскаш...не е и за глупаци...ултористите имат адските програми и ги спазват...но са и опитни заичета...всичко минава през тях...но защо да ги съдим и те са хора...в нас бодибилдинга няма почва...прекалено скъп спорт е също....
Не че ходя редовно ама чат пат минавам ако ми се отвори пролука в натоварения график.
2т. системно
Ходите ли на фитнес?Харесва ли ви?Помага ли ви?От колко време ходите?Спазвате ли някаква диета междувременно?Имате ли си треньор?От колко време ходите?къде ходите?И по колко пъти на седдмица?
Да. Да. Да. Година и половина. Не. Не. От година и половинаВъв "Славия Спортес". В момента 4 пъти.
определено има ефект аз ходя 4-пъти в седмицата и има ефект
tfa moe da go napi6e samo nekoi novak kade toku 6to si e po4nal cikala..ako si misli6 4e sus zob stava si4ko luje6 se..dokato takiva kato tebe piqt "zob" v promishleni koli4estva 50% ot dobrite kulturisti pravqt golemi ne6ta s malki doziПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!