.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: MeKaTa KoJa

Ali4ka
    Guest

MeKaTa KoJa

Zdraveite iskam da vi popitam za nqkoi produk za koja ot koito ste dovolni.Iskam kojata mi da bude stra6no meka(koprineno meka, bebe6ki meka....i pr...) vzeh si na Dove edin lusion za sled banq i edno bebe6ko olio na Event, no i te ne pomagat tolkova, iskam kojata mi da bude naistina meki4ka.Pomognete pls

Guest
    johnson's baby oil

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    johnson's baby oil
    pravilno
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

eLroZo
    Guest
    mi ako se kupe6 vedna6 sedmi4no i gi ispolzva6,nema da ti e meka kojata,za tva minavai po 4esto prez banqta pone 2 pati...xexexex

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eLroZo
    mi ako se kupe6 vedna6 sedmi4no i gi ispolzva6,nema da ti e meka kojata,za tva minavai po 4esto prez banqta pone 2 pati...xexexex
    Хах, да, нещо такова, ако се мажеш само ведъж седмично, едва ли ще
    постигнеш желания ефект. А освен това не очаквай мигновен резултат, да се намажеш веднъж, и айде- копринена, бебешка кожа. Трябва ти и постоянство, и търпение. Иначе мога да ти препоръчам и нещо на Ив Роше, ако ти се хвърлят пари...но мисля че и със сегашното ти снаражение, ще успееш.

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    emi Jonson's baby oil kakto kazaha po-nagore oba4e samo s mazane ne stava, trqbva da si po4isti6 hubavo kojata ot martvi kletki i mrasotii a samo kapaneto ne e dostata4no.ima razni tam produkti za eksoflirane, koito 6te pomognat dopalnitelno

Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    emi Jonson's baby oil kakto kazaha po-nagore oba4e samo s mazane ne stava, trqbva da si po4isti6 hubavo kojata ot martvi kletki i mrasotii a samo kapaneto ne e dostata4no.ima razni tam produkti za eksoflirane, koito 6te pomognat dopalnitelno
    Мдам.Първо си почиствай хубаво кожата като премахваш горния слой от мъртвите клетки и след това нанесеш лосион или олио на Johnson's baby.Много са им готини нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си