ей хора,интересно ми е да знам вие къде си криете пищовите?Аз лично си ги набутвам в ръкавите,а сега като е топло.......между краката,в смисъл разкрачвам се и си слагам лист4ето там и си гледкам![]()
А ВИЕ???????????????
на пищовите съм цар, немам равен в класа, майка ми ме научи на 1 пощови които си ги държа в ръката с която пиша (дясната) и го върта с палеца, сабирам лист формат А4 на един пищовправи се лента широка колкото една сгъвка на пръста (не знам как се нарича) и се нагъва като хармоника като 1 "лисче" е високо колкото тва на пръста и се пише супер дребно и така, много са добри тея пищови на класното по литература имам 5 а още не знам как се пише есе
![]()
Редовно!Даже взеха да ми викат Sunny -пищова хаха.
Ми правя си ги в едно тефтер4е и го слагам в несесера си и така си гледам,ако даскалката много гледа тогава ги правя в един двоен лист и този лист слагам в другия (пак двоен) на който правим контролна примерно и така е много яко нищо не се вижда 4е имаш пищов![]()
Казвайте и другите как си ги правитеНякав нов на4ин за пищов без да те хванат??
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Без пищови невлизам за класно или контролно. Винаги седя най-отпред и си изваждам пищова спокойно защото бюрото на даскалите е вдигнато малко по-на високо от чина и невижда като преписвам
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
И аз редовно преписвам, но не по всички предмети. По химия например не преписвам(и то само защото не правим контролни
Моите ги правя различни, но най-често пиша в телефона(който има с камера може направо да си снима това-онова).Или, ако случайно пищова не е в телефона, а на листче-тогава, както каза авторката на темата "между краката".
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Дайте идея за класно по литература
az lichno mnogo rqdko prepisvam ne che sum nqkukuv geni i vsichko znam no ne obicham da prepisvam
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Аз по литература си преписвах както ми беше между краката, ама по едно време ми писна и направо си го изкарах отгоре! Сложих си го до листа дето трябва да пиша темата и.......газ. Всичко си преписах, но още не ги е проверила!
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Късаш много внимателно една от страниците на учебника (тази, която е цялата празна, всеки учебник има такива страници!), принтираш си темата със същия шрифт, какъвто се използва в самия учебник (преди това можеш да "потренираш" с шрифтовете на други, съвсем обикновенни листи за принтер). След това внимателно залепяш листа на мястото му, като го прикрепяш в основата за предната (или задната) страница. Това за мен е най-доброто!Първоначално написано от ^Santra^
Иначе има много други варианти - царски пищов, пищов на отделни листчета (които можеш да държиш под задника си, на чина под литературата, в страниците на литературата и т.н.), написана темата много ситно с моливче в/у страниците на учебника, написана темата с моливче (съвсеееееем леко и незабележимо) на друг лист, от който ще преписваш (а за пред г-жата - просто допълнителен лист), писания и по чина...абе, варианти има много.
Аз лично вече много рядко си правя пищови - не ми се занимава.![]()
Преписвам адски много.![]()
Преписвам супер много по всички предмети и по всякакви начини.![]()
az puk ... kato pravim kontrolno po neshto (primerno nemski na dumi ili po nqkakuv razkazvatelen predmet) i te nali ni kazvat da si izvadim listi i az si vadq moq.lista trqbva da ne e bql v smisul ... hartiqta da e vesnikova i da e dvoen ot vutreshnata strana s moliv si pisha vsi4ki dumi4ki :P zasega samo vednuj sa me hvanali .. no ina4e e dosta qki4ko
Да,ама така могат да те хванат.Затова аз си правя пищов и си го слагам под чорапогащника,защото винаги когато има контролно съм с пола.А сега през горещотото време го пиша на чина и после трия или направо на катедрата на учителя,понеже седя на 1 чин.Никога не са ме хващали с пищов и няма да ме хванат.Понякога си слагам тедрадката под чина и си слгам главата на чина все едно мисля,ама си гледам в тетрадката и преписвам.Първоначално написано от i_want_u_f
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Еми начини и вариант има,колкото искаш...Важното е като преписваш да не те хванат.Сега на класното по литература си преписвах много яко,направо от учебника.Понеже госпожата постоянно обикаля между чиновете,а аз седа в средната редица на предпоследния чин и когато госпожата отиде напред или само да се обърне за малко обръшах на страницата след стихотворението и там имаше някакви анализи и направо си ги преписах и така 3 страници и половина си ги написах,въпреки че можех и повече,ама и това е добре.![]()
I was lost and I'm still lost...
ей,сетих се още нещо.Значи тая седмица имаме класно по литература и аз винаги правя следното:взимам си темите или от нета или от приатели и я пиша на двоен лист и после на класното на черновата си драскам глупости и втория час си вадя тоя двойния уж това ми е била черновата от първия час и така си преписвам![]()
Izpolzvam redovno!!!A na4inite mi sa olkolo 6-7
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)