.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    f
    Guest

Има ли възможност да разбере,че не съм се {P} ?!

Момчето,с което ще се целувам(с език) има ли някаква възможност да разбере ,че не съмс е целувала ?!

ako i toi ne e osobeno opiten nqma,no ako ima golqm opit 6te razbere!!
    no pak moje i da ne te oseti

f
    Guest
    Аха .. немисля,че има мн голям опит .. ами ако и той не се е целувал ?! тогава кво ще правим ?!

scab
    Guest
    shte se celyvate.. ili nqma da se celynete shtopto ste typichki.. ili shte se smeete !!

Фен
    Град
    Софеа
    Ако има някакъв опит сигорно ще разбере, ако ли не се съмнявам
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Повече от фен
    Pfuu vuob6te nqma da razbere! Ne se 6a6kai macka,takiva izpulneniq moje da pravi6 s ezika si,4e toi nikoga nqma da se useti.Uspeh.

Guest
    еми няма как да разбере. Ти гледай да се насладиш на първата целувка, че втори път няма да имаш за Първа целувка, ма и не се впрягай толкова. Важно е да не е единствена с този човек или нещо такова...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Zavisi kak stoqt neshtata, ako toi ne e mn "in to" v celuvkite moje da ne razbere!! No pak ima golqma vajmojnost da razbere, che ne si se celuvala s ezik! No nqma nishto strashno..!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми виж маце,то си зависи изцяло от тебе.Ако направиш някво яко изпълнение с езичето ще си помисли,че даже имаш много голям опит.

Голям фен
    Град
    sofia
    da naistina zavisi ot teb pri men purvoto moche s koeto se celuvah s ezik vuobshte ne razbra che ne sum se celuvala teka che mn si zavisi ot teb ot durjanieto ti
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

a

1000% 6te razbere 4e si neopitna ako toi pone nqkolko puti se e celuval normalno! moqta priatelka ne be6e i mi se stori 4e iska da me zahape a ne da me celune :P ne se zduhvai tva e nai-nai-malkiq ti problem opitai da ne ti e durven ezika no ne i da go ruga6 qko!uspeh

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи от самото момче-някои момичетата/момчета не са се целували никога преди и пак се справят добре,пък други дори с 4-5-6 да са се целували пак се справят зле...Ама опита и всичко останало се придобива с практика.Просто не прави фрапантни грешки-не се опитвай да проучваш сливиците му,не го хапи много и...просто следвай неговите движения

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ох бе няма да разбере,а ако се притесниш и се чудиш кво прави езика му в устатата ти просто започни да отговаряш на движенията които той прави с език,не е нуно ти да поемаш инициативата и може най-много да си помисли ,че обичаш нежните целувки...при мен не забелязаха че не съм се целувала преди...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на Barbie
    az pomnq 4e moite purvi celuvki navremeto minaha idealno...prosto ne my misli mnogo... ne budi prekaleno naporista...i kakto kazaha drygite, moje6 spokoino da go ostavi6 v na4aloto toi da vod...
    a i da razbere, kakvo? Golqma rabota 4e ne si se celuvala...moje bi daje 6te mu stane gotino...4e e purvoto mom4e s koeto prejivqva6 tova

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Практиката му е майката... С времето всеки човек си изгражда определен стил на целуване и двамата партньори се нагаждат един към друг. Дори и 100000 пъти да си се целувала, първата целувка с с ново гадже няма да е толкова хубава, колкото 101вата, да речем. Пък и какво като разбере? Голяма работа... Кажи му го. Той ще се изкефи, че с него ти е първата целувка. Само недей се спича и не се срамувай, защото това е най-тъпото, което можеш да направиш.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    С приятеля ми при целувки и лизане средно на ден обменяме около 30 мл лиги. За 9 месеца това прави 8100 мл лиги, тоест 8 литра и 100 милилитра лиги, тоест една кофа лиги. Та като си обмените 1 кофа лиги, ти гарантирам, че вече ще се целувате добре.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Зависи от самото момче-някои момичетата/момчета не са се целували никога преди и пак се справят добре,пък други дори с 4-5-6 да са се целували пак се справят зле...Ама опита и всичко останало се придобива с практика...
    Така е.

Мега фен
    Започваш първата си целувка с лъжа. Браво. Ще станеш истинска кучка.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ne ako ti ne mu kajesh razbira se prosto se otpusni i seino go pravishza 100000 put i nqma da razbere trqa i otvorish prosto ustata i da ne se pritesnqvash vseki chovke se celuva po razlichen nachin i nqma kak da razbere
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ми виж маце,то си зависи изцяло от тебе.Ако направиш някво яко изпълнение с езичето ще си помисли,че даже имаш много голям опит.
    ахаам .. а кво да бъде тва изпълнение ? .. целувала съмс е с език,но само 1път и то беше с братовчедка ми .. тогава "се учихме" двете хаха .. и тогава си въртяхме езиците .. но ние незнаехме кво да правим и затова така .. а всъщност кво трябва да се прави с езика ? как се върти? или изобщо кво прави тои?

Фен
    Град
    In your nightmares
    Кво ти пука и да разбере и да не разбере, важното е да ти е кеф на тебе
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Може да усети, че нямаш опит, но чак да разбере, че никога не си го правила - едва ли. И все пак няма значение [/b]

Guest
    ebahti vaprosa

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    поредната банална тема!(те от много повтаряне стават такива...)
    П.С.Успех с целувката!

Супер фен

Re: Има ли възможност да разбере,че не съм се {P} ?!

Цитирай Първоначално написано от f
    Момчето,с което ще се целувам(с език) има ли някаква възможност да разбере ,че не съмс е целувала ?!
    Да, ако те попита и ти му кажеш...
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    С приятеля ми при целувки и лизане средно на ден обменяме около 30 мл лиги. За 9 месеца това прави 8100 мл лиги, тоест 8 литра и 100 милилитра лиги, тоест една кофа лиги. Та като си обмените 1 кофа лиги, ти гарантирам, че вече ще се целувате добре.
    Кажи къде да повърна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си