- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли възможност да разбере,че не съм се {P} ?!
Момчето,с което ще се целувам(с език) има ли някаква възможност да разбере ,че не съмс е целувала ?!
Аха .. немисля,че има мн голям опит .. ами ако и той не се е целувал ?!тогава кво ще правим ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
shte se celyvate.. ili nqma da se celynete shtopto ste typichki.. ili shte se smeete !!
Ако има някакъв опит сигорно ще разбере, ако ли не се съмнявам![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
еми няма как да разбере. Ти гледай да се насладиш на първата целувка, че втори път няма да имаш за Първа целувка, ма и не се впрягай толкова. Важно е да не е единствена с този човек или нещо такова...
Ми виж маце,то си зависи изцяло от тебе.Ако направиш някво яко изпълнение с езичето ще си помисли,че даже имаш много голям опит.
da naistina zavisi ot teb pri men purvoto moche s koeto se celuvah s ezik vuobshte ne razbra che ne sum se celuvala teka che mn si zavisi ot teb ot durjanieto ti
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
1000% 6te razbere 4e si neopitna ako toi pone nqkolko puti se e celuval normalno! moqta priatelka ne be6e i mi se stori 4e iska da me zahape a ne da me celune :P ne se zduhvai tva e nai-nai-malkiq ti problemopitai da ne ti e durven ezika no ne i da go ruga6 qko!uspeh
Зависи от самото момче-някои момичетата/момчета не са се целували никога преди и пак се справят добре,пък други дори с 4-5-6 да са се целували пак се справят зле...Ама опита и всичко останало се придобива с практика.Просто не прави фрапантни грешки-не се опитвай да проучваш сливиците му,не го хапи много и...просто следвай неговите движения![]()
Ох бе няма да разбере,а ако се притесниш и се чудиш кво прави езика му в устатата типросто започни да отговаряш на движенията които той прави с език,не е нуно ти да поемаш инициативата и може най-много да си помисли ,че обичаш нежните целувки...при мен не забелязаха че не съм се целувала преди...
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
az pomnq 4e moite purvi celuvki navremeto minaha idealno...prosto ne my misli mnogo... ne budi prekaleno naporista...i kakto kazaha drygite, moje6 spokoino da go ostavi6 v na4aloto toi da vod...
a i da razbere, kakvo? Golqma rabota 4e ne si se celuvala...moje bi daje 6te mu stane gotino...4e e purvoto mom4e s koeto prejivqva6 tova![]()
Практиката му е майката... С времето всеки човек си изгражда определен стил на целуване и двамата партньори се нагаждат един към друг. Дори и 100000 пъти да си се целувала, първата целувка с с ново гадже няма да е толкова хубава, колкото 101вата, да речем. Пък и какво като разбере? Голяма работа... Кажи му го. Той ще се изкефи, че с него ти е първата целувка. Само недей се спича и не се срамувай, защото това е най-тъпото, което можеш да направиш.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
С приятеля ми при целувки и лизане средно на ден обменяме около 30 мл лиги. За 9 месеца това прави 8100 мл лиги, тоест 8 литра и 100 милилитра лиги, тоест една кофа лиги. Та като си обмените 1 кофа лиги, ти гарантирам, че вече ще се целувате добре.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Така е.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
Започваш първата си целувка с лъжа. Браво. Ще станеш истинска кучка.
ne ako ti ne mu kajesh razbira se prosto se otpusni i seino go pravishza 100000 put i nqma da razbere trqa i otvorish prosto ustata i da ne se pritesnqvash vseki chovke se celuva po razlichen nachin i nqma kak da razbere![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ахаам .. а кво да бъде тва изпълнение ?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
.. целувала съмс е с език,но само 1път и то беше с братовчедка ми .. тогава "се учихме" двете хаха .. и тогава си въртяхме езиците .. но ние незнаехме кво да правим и затова така .. а всъщност кво трябва да се прави с езика ? как се върти? или изобщо кво прави тои?
Кво ти пука и да разбере и да не разбере, важното е да ти е кеф на тебе![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Може да усети, че нямаш опит, но чак да разбере, че никога не си го правила - едва ли. И все пак няма значение[/b]
ebahti vaprosa
поредната банална тема!(те от много повтаряне стават такива...)
П.С.Успех с целувката!![]()
Да, ако те попита и ти му кажеш...Първоначално написано от f
Кажи къде да повърна...Първоначално написано от Chiana
![]()