.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    mn e veroqtnu da se useti spored mene

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Zavisi kak she se spraish s pyrvata si kiss s ezik nzm ako se spraish dobre nqma da zabelejish a ako spored tebe she se useti mu kaji che ne si se {P} do sea

0biChkam SlyNcEt0 :}

Фен
    Град
    sofia
    1vo iskam da otbeleja 4e ima o6te pone 5 temi otnosno purvata celuvka i 4esno kazano nqma ot kvo tolkoz da se pritesnqvate v kraina smetka vseki izjivqva svoqta pryrva i nikoi ne ostava razo4arovan a tova dali otsre6niq 6te razbere nqma nikakvo zna4enie v kraina smetka kvo kato ti e za pruv put se pak trq da se nau4i6 a ako ti e po-palavo ezi4eto vuob6te otsre6niq nqma da se oseti taka 4e vsi4ko e v tvoi ruce
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

f
    Guest
    Ами просто се притеснявам , защото неискам да си помисли "тая пък на 15години станала още неможе да се целува..."и да кажем да вземе да каже на приятелите си за това .. ще стане адски неудобно .. не ми е за друго само заради това с епритеснявам ..

Re: Има ли възможност да разбере,че не съм се {P} ?!

Цитирай Първоначално написано от f
    Момчето,с което ще се целувам(с език) има ли някаква възможност да разбере ,че не съмс е целувала ?!
    и какво ако разбере ? направо се учудвам от елементарните уж проблеми на някои ... той като си те харесва няма и да го интересува дали си се целувала или не и що за гадже ще е да го напрай тва ...

e ако все пак той се усети че не си се целувала,просто му кажи че си загубила тренинг,защото отдавна не си го правила например 3-4-5 месеца

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си