- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- poglednete tuka
hora znae li nqkoi kak ot nomera deto ti ispisva na telefona kogato ti pratqt sms na mtel ot internet moje6 da razbere6 na koi e registraciqta???![]()
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
Само чрез полицията...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ne be pitam seriozno znam 4e moje ama kak to4no...![]()
Защо мислиш ,че не ти казвам серозно ?
Имах един проблем със "приятели",дето само ми пращаха смс-и и накрая отидох в мтел.Отказаха ми каквато и да било информация и казаха,че няма начин да се провери номера от който се пращат съобщенията.И ако искам мога да се оплача в полицията и да започне някво си разследване.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Смс-ите се пращат от един и същ номер с всяка регистрация.
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
абсурд... много хора са ми пращали смс-и от нета и на всеки номера е различен
май нещо се пообърка![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Преди не беше ли един номер?
ми нзнм, преди наистина може и така да е билоаз не си спомням
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Така е.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
tva malko ne e potemata daje vob6te ne e ama da te pitam kade moga da si go namera tva v internet za batkoto???Първоначално написано от p4elata_brumze
От сайта на М-тел като някой прати смс изписва номера на пращащия смс .
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Всяка регистрация си има номер. Обаче мисля че трудно може да се разбере. Освен да се издирват компютрите по ИП, но не знам дали от регистрацията в МТел можв да се види ИП-то, а и кой знае от колко различни компютри са писани.
Глупости, не се прави с телефонен номер. Има си входяща пощенска кутия на акаунта. И с номер няма да те издирят. По ИП и по данни май търсеха... не знам там, но наистина само чрезз полицията може.
Би ли се изразила по-точно,защото не те разбрах?!
[quote="maldini"]Би ли се изразила по-точно,защото не те разбрах?![/qu
zna4i pra6tat mi nqkvi sms-i i neznam ot koi sa iskam da razbera po ip moje6e nqkak si da se razbere ot koq registraciq ti gi pra6tat ama neznam kak i za tva vi pitam
Ами миличка аз имах същия проблем.................и единственото решение е да обърнеш към някои от бизнес центровете на М-тел или да отидеш в полицията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
номера е индивидуален и съответства на профил в м-тел. Единствения начин е след като подадеш жалба в полицията или в м-тел за телефонен тормозПървоначално написано от nunki
Да.. какъв телефонен номер ? Няма такива работи.. Просто ако си пазиш някой стар смс от някой познат,погледни отдоло номера, погледни и тоя новия (смс) и ги сравни.Иначе няма как. Какво толкова се впрягаш.Радвай се , че е смс тормоз,че не е телефонен ,тогава вече си е маса гадничкоПитай в мтел дали предлагат услуга да блокират смс-ите от ония номер .
т. 2, 9
Не може да се разбере.По емаила ако някои е написал точни данни но нз
И какво? Ще разберат ип-то, ще отидат в дома на човека и ще разпитат кой ти е пращал смс-и? Един познат го пребиха и се даваха показания след 1 година, представи си полицията да се занимава с подобни глупости.