.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC

Една добра "Приятелка"!

Здравейте
    Искам да споделя с вас нещо,което ми се случи преди 2 дни и което ме накара да се разочаровам от една моя не чак толкова голяма,но все пак "приятелка"!Та ето го и случая:
    Прибирам си се аз от урок по английски и гледам,че на около 20 ( най-много 30 ) метра срещу мен идва тази "приятелка".Когато между нас остана съвсем малко разстояние,аз и се усмихнах съвсем леко,а тя просто ме гледаше,без да дава никакви сигнали,че ме е видяла (все пак имайте предвид,че ходех точно срещу нея и ако не се бях поместила сигурно щяхме и да се блъснем ... ).Понеже една друга позната ме извика,аз се обърнах и я поздравих и след това пак се обръщам и поглеждам оная другата,а тя просто си ме подминава като пътен знак,все едно не се познаваме ... просто ей така-погледа напред и това е ...
    Това ме учуди адски много,защото с нея се разбираме много добре.На мен ми е ясно от самото начало,че тя само прави планове и търси начин да ме използва,ама няма как да стане просто,защото колкото и да съм наивна то просто прозираше през нея.Но и това не ми попречи да имаме добри отношения.Дори може би ми е малко повече от позната или просто приятелка,защото й споделям някои неща и тя на мен също,но това аз определено не бих го направила,дори да ми беше само позната и нищо друго. И не мога да разбера защо го направи може би си мисли,че каквото и да направи аз ще тичам след нея...Да,ама не е познала.
    Та какво бихте направили вие на мое място аз просто вече съм решила,че с нея няма да се занимавам и определено ще се държа по-хладно.А затова,че няма да й кажа и аз поне веднъж "Здравей",съм на 100% решена!
    I was lost and I'm still lost...

Ами, аз на твое място просто щях да и казвам едно "здравей" или да и хвърлям по една усмивка. Какво толкова пък е станало? Не мисля, че трябва да се държиш като някаква надувка.

Guest
    щом тя те използва,аз лично не ти препоръчвам да се занимаваш с нея,независимо колко добре се разбирате,повярвай ми.и аз съм имала подобни"приятелки" с които съм се разбирала и сме си споделяли,но си е личало ,че ме използават.накрая всички ме зарязоха като им писнах и вече не съм се чувала със всяка една от тях от близо година.просто не бива да позволяваш на подобни хора да се държат с теб както си искат,защото повярвай ми-не си заслужава а дори и да не последваш този съвет-рано или късно ще го осъзнаеш сама(поне с мен така стана)и запомни ,че не те съветвам да се караш с нея или нещо подобно,просто я игнорирай и лека-полека прекрати контактите си.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Знаела си, че те използва и си й споделяла. Няма да коментирам - само ще кажа, че може да не те е видяла. Това, че сте били една срещу друга... мен ми се е случвало да седя, да гледам (наистина гледам, не съм се отнесла в някакви мисли) в някого и въобще да не отреагирвам кой е и, всъщност, се случва на много хора, на някой и доста често!

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ами, аз на твое място просто щях да и казвам едно "здравей" или да и хвърлям по една усмивка. Какво толкова пък е станало? Не мисля, че трябва да се държиш като някаква надувка.
    И аз мисля така!Свиркай си с уста и да не ти пука,такива "приятелки" под път и над път се срещат!Не се ядосвай за глупости!Бъди по-умната!

може просто да си има проблеми и да е била ядосана за нещо или не знам, или пък ти се е разсърдила, а иначе нищо не бих направил, бих казал:
    "Вече и здрасти ли няма" и толкоз

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    може просто да си има проблеми и да е била ядосана за нещо или не знам, или пък ти се е разсърдила, а иначе нищо не бих направил, бих казал:
    "Вече и здрасти ли няма" и толкоз
    Това за проблемите и разсърдването 100% не е вярно..Но сега като мина още малко време стигнах до извода,че наистина няма смисъл да се сърдя за такова нещо,може наистина да й кажа нещо такова,но не знам вече просто не ми се занимава много много с нея.
    I was lost and I'm still lost...

ohh ne mi govorete za takiva priqtelki..az imah edna uj priqtelka,koqto predi da po4ne da izliza s men nikade ne izliza6e i nikoi ne poznava6e az q zapoznah s super mn hora i po4nah da q vzimam s mene s edno mom4e koeto ma zariqbva6e ama az ne go haresvah de..i nakraq ko stana tq tragna s nego i sq mi sa pravi na super vajna...i daje i ne izlizame basi tapoto 4esno

Град
    Горно нанадолнище
    Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    И аз мисля така!Свиркай си с уста и да не ти пука,такива "приятелки" под път и над път се срещат!Не се ядосвай за глупости!Бъди по-умната!
    az sam saglasna s vas
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си