.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: Piqni momi4eta

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Беее... Аман от моралисти... Грозно- гнусно, дрън-дрън.
    На всеки се случва. Нито е гнусно нито нищо. Сега ще знаеш че е кофти и няма да стигаш чак дотам да се влачиш...
    Приятелите ти не вярам кой знае какво да си мислят- едва ли те не са се напивали. Така че- споко.
    А дали си момиче или момче няма голямо значение...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    София
    НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Бе тва кво значи? Че не е виновна тя ли бе? Ми кой я е наливал? Я се стегнете малко, че ме дразните вече

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Бе тва кво значи? Че не е виновна тя ли бе? Ми кой я е наливал? Я се стегнете малко, че ме дразните вече
    Тя може да е виновна, но не е курва или утрепка заради това.

Мега фен
    Град
    София
    А бе момиче, а ти за какво същнтост се напи?????????????? Пред кого да се издокараш и да се направиш на голямата работа?

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    На всеки се случва.
    Случва се да завали дъжд. Случва се да падне метеорит. Но напиването до безпаметност не е случайност. Пак казвам - никой не ти налива алкохола в устата. Това си зависи само от тебе.

Извинявай, но момиче, което налита на бой и драйфа... това красива гледка ли е?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    mn sme6na gledka a i protivna ....
    ..impossible...
    ...is nothing...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    На всеки се случва.
    Случва се да завали дъжд. Случва се да падне метеорит. Но напиването до безпаметност не е случайност. Пак казвам - никой не ти налива алкохола в устата. Това си зависи само от тебе.

Браво, е за тва те уважавам. Точно - няма случайни неща!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    На всеки се случва.

Ама само не разбрах защо момичетата не могат да се напиват до несвяст , а на момчетата им позволено. Колкото грозна гледка е пияно момиче, налитащо на бой и готово всеки момент да повърне, също толкова грозно е и момче в същото положение. Не се заяждам, ама супер се ядосах, защото почти всички я осъдиха че е направила едва ли не нещо непростимо....

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    На всеки се случва.

Ама само не разбрах защо момичетата не могат да се напиват до несвяст , а на момчетата им позволено. Колкото грозна гледка е пияно момиче, налитащо на бой и готово всеки момент да повърне, също толкова грозно е и момче в същото положение. Не се заяждам, ама супер се ядосах, защото почти всички я осъдиха че е направила едва ли не нещо непростимо....
    Вие сте момичета. От вас се очаква да бъдете красиви, нежни и т.н. Оставете простотиите на нас - момчетата!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    На всеки се случва.

Вие сте момичета. От вас се очаква да бъдете красиви, нежни и т.н. Оставете простотиите на нас - момчетата!
    Хех е някой път и на момичетата им писва да бъдат нежни и т.н. и им ид да направят някоя простотия и за това, че н бива чак така да я съдим е вярно че не е особно приятна гледка да видиш някой пиян...

Голям фен
    Град
    София
    никой не ти налива алкохола в устата
    е да ама след като си пийнал няколко чашки за да се отпуснеш другите ги гаврътваш от само себе си щото не осъзнаваш вече какво правиш.. така че се случва и без да искаш...

Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    е да ама след като си пийнал няколко чашки за да се отпуснеш другите ги гаврътваш от само себе си щото не осъзнаваш вече какво правиш.. така че се случва и без да искаш...
    Не можеш ли да се отпуснеш без тези "няколко чашки"?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Не можеш ли да се отпуснеш без тези "няколко чашки"?
    вече да..

Мега фен
    Град
    София
    Всичкото това напиване според мен е проява на комплексарщина е позьорство. Винаги може да си направиш весело без да пиеш, пушиш и боцкаш. Плюс това никой не е казал, че на момчетата им е позволена да се напиват. Това, както за момичета така и за момчета си е личен избор. Ние само коментираме как ни изглежда това отстрани. Но да се напиеш, така че някой да те кара у вас си е направо жалко

какво си мисла ли? нищо не си мисла, свикнал съм, 7ми клас секи ден се напивахме 10тина човека повечето от които момичета и не ми прави впечетление вече, иначе сигурно е грозна гледка

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    какво си мисла ли? нищо не си мисла, свикнал съм, 7ми клас секи ден се напивахме 10тина човека повечето от които момичета и не ми прави впечетление вече, иначе сигурно е грозна гледка

И мислиш, че едно 13-14 годишно момче е нормално да се НАПИВА и то всеки ден???

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами пияно момиче-същото като пияно момче...отвратително е...да пиеш,добре,обаче чак да се напиеш и да не знаеш на кой свят си,тва е тъпо, нещо не възприемам идеята.
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    1.Nikoi ne mi e nalival v ustata
    2.Be6e mi tapi4ki 6toto poznavah 5 du6i a te bqha 30
    3.Pred sebe si priznavam 4e donqkakva stepen be6e pokaznost no ne i izbivane na kompleksi
    4.Misleh 4e nqma da izgubq kontrol no sgre6ih i drug pat sm pila no nikoga do takava stepen 4e nqkoi da me podpira Razbrah kolko sgre6ih na drugiq den no ve4e be6e kasno
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Човек се учи от грешките си. Голяма работа, че си се напила. Малко срам, малко смях и за два дни работата е забравена. Пък и аз не знам мъртво пиян човек - момиче, момче - да е красива гледка. Затова всичко с мярка, че да си изкараш хубаво, а не да не помниш половината вечер.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Guest
    Та след като прочетох всичко-искам и аз да си кажа мнението!Аз съм момиче и колкото ме е срам да си го призная,доста често си пийвам.Особенно по купони,дискотеки и рожденни дни.......Била съм много,много пияна,когато не мога и името да си кажа,но това се е случвало най-много 2-3 пъти,иначе си пийвам,колкото да съм на градус.Та искам да кажа,че и аз съм против това момиче да е пияно,въпреки,че не мога да осъждам никого,щот и аз го правя....
    Много грозно е да гледаш,как дете на по 16-17 години едвам едвам се влачи мъртво пияно.В коя държава го има това?В коя държава по-голяма част от тинейджърите пушат и употребяват наркотични вещества?
    Но когато си пийнеш чашка -две,продължаваш да пиеш,без да мислиш за последствията.И защо,когато едно момиче се напие то вече е курва или уличница,след като обикновенно момчето се възползва от състоянието на момичето.Да се чука с нея,само защото тя не знае даже,как се казва,а после момичето курва,а момчето,че се е възползвало?????Незнам,но според мен алкохолът е едно голямо зло.Щот ние си казваме сега ,че можем да спрем,но дали....Та помислете си какво ще е след 20 години,ако доживеем,щот с тоя начин на живот.....Според мен всички трябва да се замислим над това и да преусмислим живота си и най-вече да се научим да се забавляваме без алкохол,цигари и наркотици

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Mnogo e grozno momi4e da se napie.E,kakto i mom4e de,ama za momi4e....tva prosto ot strani izglejda napravo tragi4nooo...
    Opredeleno ima za kakvo da te e sram.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    sofia
    i az sum si mislila kakvo li si mislqt momchetata kato se natrqskam i sum dichuvala razgovori che na nqkoi im e gotino da gledat izlagaciqta na edno momiche no na drugi momicheto mn im padalo v ochite
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Мани мани...грозна гледка...особено момиче.....пък аз вчера кво видях...бе мани....по добре като ги видиш момчетата носи си един хартиен плик и си го сложи на главата да не те познаят
    suglasna sum .. super gnussno e ... kakvo bih si pomislila? 4esno kazano momi4etata koito se napivat.. ne me kefqt osobeno ... ne se obijdai v smisul momi4e koeto se e napilo se vijda haraktera mu .. tai si mislq az de pak ti kazvam ne se obijdam ne celq da te obidq...
    suglasna!
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Зависи от момичето, зависи от това колко добре го познавам.
    В крайна сметка на всеки се случва да се напие.
    Присъединявам се
    И аз
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Mnogo e grozno momi4e da se napie.E,kakto i mom4e de,ama za momi4e....tva prosto ot strani izglejda napravo tragi4nooo...
    Opredeleno ima za kakvo da te e sram.

suglasnaa sum !!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си