- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Piqni momi4eta
Ami spored mene e grozno ..
q si predstavete edno sedite si nqkade i minava nqkva super qka macka super oblechena s pri4eska s si4ko i oti6la na nqkav kupon i posle q gleda6.. q vla4at po ulicata 2 choveka.. i tq cqlata mrasna gnusna povryshta tam.. a e otvrat..
prosto tva e pokazvane na niska kultura ..
Ne kazvam 4e momichetata ne trqbva da piqt.. obache da piqt v granicite na normalnoto.. i to ne samo momi4etata a i momchetata... za tqh su6to e grozno ll.. !
Otidi si na kupon4eto sedni kato horata piini si ena-dve vodki i se zabavlqvai...
kakto kaza ena u4itelka : "Ne e nujno da piem za da sme veseli"
taka 4e sam sigorna 4e mojem da sme veseli i bez alkohol..
Prosto neka ne pochvame da pravim taq greshka da se napivame da prepivame i da stavame za smqh... 6toto kolkoto e zle Bulgaria.. s tea cigari , alkoholi6ta i narkotici.. 6e se provalim na cqlo
MOLQ VI HORA .. ZAMISLETE SE ZA BUDESHTETO SI ! ! !
LEKO PODPIIINALA DA MA DA TE GLEDAM KAK POVRA6TA6 P ODOBRE DA NETE POZNAAM
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
На скоро бях на един купон и едно момиче се направи баш на задник. Не спря да повръща и беше жалка гледка. Сега на всички отношението и към нея е различно. Мисля, че това е нещо нормално, не би трябвало такива екземпляри да са толерирани.
EEE ебаси стига сте съдили момичето...Сякаш вие не сте имали изцепки,сякаш не сте правили тъпотии
Имам чувството,че в тая тема са се събрали селските бабички клюкарки и се правят на моралистки
![]()
Нищо лично към никой,просто ми е странно да толерирате секса на 15 години,а за алкохола едва ли не на клада ще изгорите авторката
![]()
Колкото до личното ми мнение-ми в пиенето няма нищо лошо,ноо границата между пииването и напиването е твърде тънкаИ все пак няма човек,който да пие по купони и нито веднъж да не се е напивал като свиня...и не трябва и да има,защото веднъж изпиташ ли го на собствен гръб,повече няма да опиташ!А затова какво впечатление правиш на хората-К`ВО ТИ ПУКА?! Те ако са ти истински приятели,няма да си променят мнението за теб,защото веднъж си се изложила
И сори,ама това да съдите за хората по това колко пият е просто смешно...
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
i kakva e razlikata mejdu piqni mom4eta i momi4eta??? zna4i mom4etata moje da se natrqskat a ti da sedi6 i da gi gleda6 i 6e pu6im(nezavisimo kakvo) kogato i kakto iskame kakvo kato sme momi4eta????????
![]()
![]()
народът е казал "пияна жена, весела къща!"Първоначално написано от Roxy
стига сте засрамвали момичето, нищо лошо не е станало!
кво толкова да няма пък само да седи отстрани и да подсмърча докато другите се кефят...
![]()
da gleda6 piano momi4e naistina e grozno i osobeno ako e martvo piano.az mnogo mrazq da gledam takiva piani hora bilo to momi4eta bilo mom4eta.e moje da piine6 edna dve 4a6ki za nastroenie no 4ak pak da se oliva6 kato svinq(izvinqvam se za izraza) e gadno.moje da se pie samo v umereni koli4estva![]()
прочетох ти всичките мнения в тази тема и стигам само до един извод - толкова си зардъстена че от теб и монахиня не става!Първоначално написано от ^Santra^
![]()
това е точната дума .. една приятелка наскоро я влачих ... тя лягаше по улиците и нещеше да мръдне .. даже и окото ми беше насинила .. без да иска разбирасеПървоначално написано от Whisskas
Ти се напивай и въргаляй по улиците - няма лошо. Кой каквото го кефи. Може би един ден ще разбереш, че си правил простотии...Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
nikoi ne e krasiv piqn![]()
Пък ако знаеш как ми дреме за мнения на такава измет като тебе.Първоначално написано от Анонимко
SAGLASNA SAM .MOM4E ILI MOMI4E NQMA RAZLIKA NE E PRIATNA GLEDKA NO E 4OVE6KO.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
ZA6TO NIE MOMI4ETATA NE MOJEM A MOM4ETATA DA AIDE SA
![]()
![]()
![]()
![]()
NE SE PRITESNQVAI
![]()
![]()