.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Gost_
    Guest

english-english dictionary

molq nqkoi da mi pomogne da si namerq english-english dicitionary...trqbva mi mnogo za tova koito moje da mi pomogne
    plsss

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Как така english-english? Английско-английски ли? Какво представлява? Какво му е значението на този речник? Сори ако ти се сторят тъпи въпросите, но за пръв пут чувам за такъв речник.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Gost_
    Guest
    ami tova e tylkovern re4nik na angliiski ezik i se nari4a taka...

Фен
    Град
    леглото
    ми не се намират много лесно в малките ,но ако се поразровиш из по -големите книжарници няма как да не си намериш...аз моя си го взех от книжарницата на Славейков дето е на спирката на трамваите..много са полезни тея речници особено за есета кат ти трябват синоними ,а не само да повтаря6 едно и съ6то..мн ме кефии 4е както ти е дадена думата и с/у нея обяснението е някво достатъчно лесно да го разбереш и в същото време ти върши работа да заместиш някоя дума и така се получава и по-голям обем..моя е на на Collins/един със сиво и синьо ,от 2005/
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Zna4i do kolkoto znam sega ima edin nov na lognman re4nik anglo-angliiski s diskove kum nego oba4e mai e kum 35 lv. A minalata godina ni davaha re4nici pak anglo-angliiski na mcmillan pak s edin disk oba4e toi nai veroqtno sega e okolo 45 lv. Nz ama spored mene sega i dvata re4nika sa mn dobri li4no na mene mi vur6at mnogo rabota
    Mira bien, todo va mal y todo est

Mejdu drugoto tozi na lognman e sin a na mcmillan e 4erven i davata sa s okolo 300stranici i ima i kartinki abe ne sa lo6i samo deto sa malko skupi4ki
    Mira bien, todo va mal y todo est

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си