- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne vi li boli?
priatelkata mi napravo q proturkvam i tq ni6to ne kazva vse:hubavo mi e,adskoto e i t.n. purvo blizane,posle s prust,dva,4e daje i tri,posle sex posle pak prusti i ezik.ako tq iska6e da mi vurti tolkova svirki az sigurno 6tqh da izbqgam v mexiko!!!!!!!!! a nai-4udnoto e 4e nqma umora!!! normalno li e tova?!?!??!?!?
Хахах.Какви проблеми.Успокой се бе човек-какво толкоз.Не виждам защо трябва да е проблем
abe i ti da turka6 i lije6 pi4ka 2 4asa 6e se izmori6.purvo mi be6e mnoo qko,posle zapo4nah da se potq i morq,podpirah se tu na ednata si ruka tu na drugata.a ako znae6 ezika kak te boli posle!!!
2 часа?!!!Уауу.......ми тогава не знам......ама си е доста време
ima hora kade jensko ne hva6tat,ne sa hva6tali i nqq i da hva6tat!!pita6 li gi tqh kvo im eliji si tam i ne se oplakvai!
добре го каза......Първоначално написано от radica1
radvai se maximalno....[/code]
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ami dai az 6te ti pomagam kato ti pisne..samo 4e posle ne mi se surdi ako ti kaje 4e nme te biva v legloto
:PПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Мисля, че се оплакваш. Какъв е проблемът всъщност? Че на нея И е приятно?
ахахаха радвай се бе човек ако е ненаситна!!!!!!!![]()
![]()
Тая твойта е СЕкс маниячкаТакова чудо са среща рядко. Прати го насам да го изледваме
![]()
![]()
![]()
Бате попаднал си на Нимфоманка...Късметлия![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
hhahaahaha 6te svikne6 sled 10-20 pyti nqma ni6to da te boli![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
abe vie na maitap ama ako vi doide na glavata drugo 6e vikate!!!To razbiram sex ama tva e prekaleno.a nai-tupoto e 4e tq sedi kato kukla!samo ohh ahhh a az kvo da kaja??? basi maika![]()
az ne moga da razbera edno kato ne ti haresva za6to prodyljava6![]()
6tom prodyljava6 zna4i ima nqkakva tr9pka ne moje na sila![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
a we pi4 gledam kazva6e tam prysti dva tri lizane nikade ne 4uh da gazva6 4e polzva6 i vtorata si glava
a we pi4 ti lud li si tva e super we daje 2 4asa sa malko ole i moita da be6e taka prez 2 4asa da iska seks po 2 4asa ale ludnica
nqma ot kvo da se oplakva6 pi4
мноуууууууу ги боли знам аз![]()
![]()
s sex zle bez sex pak zle eeee ne moje da vi se ugodi
Love you Kris !!!
radvai se be,pi4,pove4eto si me4taqt za takava priqtelka
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
emi kvo se oplakva6...radvai se..6tom i dostavq6 takova udovolstvie...moje6 samo da se radva6 spored men![]()