Значи имам гадже с което ходим от 1г. и 3 месеца. В началото нищо абе имаше само но вьншно нали знаете . 2 месеца по кьсно секса на мен ми е 5 на нея аз и бях пьрви така. След 1-2 месеа тя е луда по мен аз още си се заглеждам по др. и не ми пука толкова абе секс да кажем. И така почваме даскало тя все повече се влюбва в мен аз не мьрдам е може би повече свиквах след нова година Тя е напьлно луда по мен следи ме кате ходя луда любов аз ставам се по безразличен. И така до април аз се дьржа гадно тя си трьгва от нас такива му работи Е обичам е и аз но немога да и отвьрна сьс сьщата любов! Идва Април на нея и писва и решава на ме зарежа забележете на Велик ден. На мен ми става адски гадно и 3 дена сьм в транс. Пиша и званя и тя не дига на третия ден ми вдига чатим усилено . Тя ми казва че ми дава шанс да и дам любов. СЕга аз и давам всичко което иска ... Аз лудия по нея аз я следя.. НО тя се дьржи безразлично с мен днес прекали и кам 12 и званя да се разберем и тя ми казва че наистина ме обича мн. Малко и че вече ни се е изчерпала любовта а аз откачам и ми е мн. гадно .. ХОРА ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ КВО ДА ПРАВА . МНОГО Я ОБИЧАМ СЕГА ВСИЧКО МИ СЕ ВРЬЩА ЛИ НЗ. НО ТОЛКОВА ЗЛЕ НЕ СЬМ БИЛ. С НЕЯ СЕ РАЗБРАХМЕ ДВЕ-ТРИ СЕДМИЦИ И КВОТО СТАНЕ АКО И СЕ ВЬРНАТ ЧУСТВАТА ЩЕ ОСТАНЕМ АКО НЕ край . МН Е ГОТИНА ВСИЧКИ МИ ЗАВИЖДАТ ЧЕ СЬМ С НЕЯ ХУБАВА Е МН. мНОГО МИ ДОПАДА НЕЩА ДРУГА HELP ME.... Моля без ебавки само това ми трябва сеа .. Искам да ми отг. хора които са се сбльсквали с любовта !!! КВО ДА ПРАВЯ ЗА ДА Я ВЬРНА ДАВАМ И КВОТО ИСКА И ТЯ ГО ОЦЕНЯВА И ВИЖДА НО НЕ МЕ ЗАОБИЧВА ПОВЕЧЕ ИЛИ ЗА МОМЕНТ МЕ ЗАОБИЧВА УТРЕ ВЕЧЕ ПО МАЛКО И ТАКА!!!!!!!!!! Думайте !!