.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    The CroW
    Guest

Притеснително момиче...

Значи момичето е по-малко от мен сняколко години....аз съм на 16, тя е на 13...
    Незнам, но ми се струва много притеснителна, лафим си от време на време, рядко я виждам навън, защото техните са строги до известна степен...
    Преди доста време- няколко години (3,4 най-много да се били...може и по-малко), други хора, общи приятели и познати, са ми казвали, че ме харесва...след време една нейна френдка ми каза, че вече харесвала някой друг и така...
    После пък, това момиче, което вече не ме харесвало, ме запозна с една нейна френдка, която ми допадна доста, но по стечение на обстоятелствата нищо не стана и се изпокарахме малко...след като се случи така ми каза, че преди да ни запознае, момичето още ме харесвало...
    Незнам какво да правя и как да постъпя... няколко съвета и мнения няма ще са ми доста полезни. Благодаря ви предварително.

\/

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    От цялата работа не разбрах..Ти харесваш ли я?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Намери си някоя на твоята възраст. Те не знаят на кой свят се намират, щом дори отношенията си не може да изясните...
    HardC0re and BDSM forever

tui tui tui tc tc tc da smetna ti si na 16 tq e na 13 predi 3-4 godini te haresvala tva pravi 9 zna4i tq e bila na 9 i te e haresvala.breiii vij sega predloji i da se vzemete dostatu4no ste vuzrastni za jenidba!mdaa

Абе я вземете да се изясните дали се харесвате щото така е голямо мазало-една приятелка ми каза че тя преди да ме запознае с една друга приятелка още ме харесвала и не знам какво си.Излезте веднъж,разберете си и толкоз.

The CroW
    Guest
    Да, имам симпатии към нея и не бих имал нищо против да тръгнем, но ми трябват вашите мнение и съвети за цялата ситуация... как да говоря с нея при тези обстоятелства и т.н.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Мале че ти готини мадами на твоята възраст не познаваш ли!Както и да е-тва си е твоя работа,ми знаеш ли аз кво мисля,че ще стане...когато сме малки момичетата харесваме ВСЕКИ(особено на нейната възраст)като и предложиш тя ще се съгласи,но ти казваш че е срамежлива-еми мисля че нито ще иска да излиза много много за да не я видят с гаджето (всички така сме си мислели на нейната възраст) а пък не дай си боже да тръгнеш да я целуваш пред някой.Ще се разочароваш ама все пак пробвай за да разбереш!!! Може пък да е различна!!!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от radica1
    tui tui tui tc tc tc da smetna ti si na 16 tq e na 13 predi 3-4 godini te haresvala tva pravi 9 zna4i tq e bila na 9 i te e haresvala.breiii vij sega predloji i da se vzemete dostatu4no ste vuzrastni za jenidba!mdaa
    =D> =D> =D>

абе вие да не сте по на 20 години, че всичко ви се вижда толкова сложно и трудно?! няма нищо по-лесно от това сам да идеш и да я питаш кви са тия лапешки работи и иска ли да има нещо по между ви

Re: Притеснително момиче...

Цитирай Първоначално написано от The CroW
    Значи момичето е по-малко от мен сняколко години....аз съм на 16, тя е на 13...
    Незнам, но ми се струва много притеснителна, лафим си от време на време, рядко я виждам навън, защото техните са строги до известна степен...
    Преди доста време- няколко години (3,4 най-много да се били...може и по-малко), други хора, общи приятели и познати, са ми казвали, че ме харесва...след време една нейна френдка ми каза, че вече харесвала някой друг и така...
    После пък, това момиче, което вече не ме харесвало, ме запозна с една нейна френдка, която ми допадна доста, но по стечение на обстоятелствата нищо не стана и се изпокарахме малко...след като се случи така ми каза, че преди да ни запознае, момичето още ме харесвало...
    Незнам какво да правя и как да постъпя... няколко съвета и мнения няма ще са ми доста полезни. Благодаря ви предварително.

\/
    мии простичко е ако и ти харесваш тази малката притеснителната отиваш намираш я говорите си 10 секунди и се разбирате \/ \/ \/

Аничке, не на 20 всичко е сложно и трудно! Точно обратното.

А иначе какво изясняване искате от 13-16 годишни. Харесвали се от няколко години... леле... някои гледат много филми...
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

mi 6tom e pritesnitelna ne burzai.pokazvai i 4e q haresva6 samo s nameci,za6tittavai q i taka natatuk

The CroW
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    mi 6tom e pritesnitelna ne burzai.pokazvai i 4e q haresva6 samo s nameci,za6tittavai q i taka natatuk
    Добре, павя това...в смисъл в последно време и обръщам повече внимание...

И какво?!? Ако те не предприеме нищо, в което съм много сигурен, но не убеден...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си